2777
2789

عزیزان استثنائی وجودنداره ⁉️من اینو کلی میخوام بدونم اگر آقایون جواب بدن که عالیه🙈

پس چرا عده ای میگن اگر دل بدی تن ندهی خطاست ویا اگر تن بدهی دل ندهی خطاست 

ارکان اصلی واساسی ومهم هر رابطه شناخت عقلانی و احساسات دلی وقلبی اعتماد و وفاداری وتعهد و مسئولیت پذیری وعشقبازی هست 

من میگم نکنه چون آخری وانجام ندادم طرف سرد شده ورفته اخه نگران بودم جدای ازاعتقاداتم اگر انجام بدم بذاره بره زن ودختر هم نداره شنیدم که مردا بهترین زن عالم هم باشی قبل ازدواج بهشون اعتماد کنی ودراختیارشون باشی میذارن میرن 

ازشانس قشنگ من دراختیارش نبودمو رفت...

موندم بخدا🥺

تو ایران همه معادلات وارونه اس ، 

قصد ازدواج داری باهاش تن به کاری نده ممکنه بعدها تو زندگی علیه ات استفاده بشه ، 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که تو میگی شعره

قانونی براش وجود نداره

اما مرد اگه برای زندگی شما رو بخواد که دست نمیزنه بهت

شاید هم امتحانت کنه

مثلا خودم اگه پسر بودم و یه دختری تو دوستیمون تنش و بهم میداد اصلا امکان نداشت من اونو برای یه عمر و مادری کردم برای بچه هام انتخاب کنم چون معلوم نیست طرف واقعا به من اعتماد داشته و من براش متفاوت بودم یا نه کلا با همه صمیمیه

اگه به کسی خدمات جنسی ندادی و طرف ولت کرد بدون که فقط دنبال همون خدماته بوده و چون تو ندادیش میره از یکی دیگه بگیره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

جدایی و رفتن علل زیادی میتونه داشته باشه با این مقدار که تو تعریف کردی نمیشه فهمید کاش من با اون آقا دوست بودم و ازش یک جورایی در میاوردم

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

جدایی و رفتن علل زیادی میتونه داشته باشه با این مقدار که تو تعریف کردی نمیشه فهمید کاش من با اون آقا ...

مشکل مالی یا توقع پول وسط نبوده؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

تو ایران همه معادلات وارونه اس ، قصد ازدواج داری باهاش تن به کاری نده ممکنه بعدها تو زندگی علیه ات ا ...

مردا الان تا میگن سلام میخوان پارتنر منم میخواست که حتما...انجام بدیم میگفت من باهمه فرق دارم وخیالت راحت به خانواده ت یه کم از رابطمون گذشت منو معرفی کن منم بخدا قصدم ازدواجه خودت به مرور کاملا منو خواهی شناخت قصدم فقط ازدواجه وفقط دنبال آرامش وزندگی کنار کسی که بامحبت وخوب باشه هستم خدایی توو این مدت جز عشق ومنبت ندیدم تااینک مشکل پیش اومد درتاپیک هام گفتم😔🥺

اینا حرفا شیطونه عزیزم مردی ک بخوادت تا قبل ازدواج بهت دست نمیزنه بخپادتم نمیزنه

پس حقیقته همون که درعنوان عرض کردم یعنی استثنائی وجودنداره؟؟آخه من خودم برخی رومیبینم و شنیدم رابطه داشتن ازدواج کردن وخوشبختن رواون حساب سوال کردم از شما دوستان عزیز

نمیشه برای همه یک نسخه پیچید مثلا ما بعدش ازدواج کردیم و الانم‌ خوشبختیم ولی نمیشه گفت همه مردا مثل ...

ای جان پس شما جزئه همون استثنائات هستی چه عالی که پای عشقبازیتون همسرتون موند و به عهدش وفا کردو ازدواج کردین لطفا برای من وعشقم دعا کنید فعلا به دلیل مواردی که درتاپیک قبلی عرض کردم توو اوج عشق وخوبی وخوشی ومحبتمون یهو بیکاریش باعث بی حال وحوصلگیش شد ومن بعد ازمدتی براثر فشار دلتنگی وجواب ندادنش بهش علیرغم میلم حرفهای ناروا زدم و میگه بخاطرتوهینات هرگز نمیبخشمت وبرنمیگردم والبته بیکاریشم افسزده ش کرده میگه میخوام تاابد تنهای تنها باشم💔😔😭🥺