2777
2789

بیا بریم تو روبیکا یا اینستاگرام باهم فعالیت کنیم پول در بیاریم راحت تره

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چطوری از روبیکا یا اینستا پول در بیاریم🥲🥺

پیج میزنیم یکم پیج ک بره بالا همه میان واسه تبلیغ اینا

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

ایشالله پیدا میکنی 

اینکه روبیکا پول میگیرن آموزش میدن اعتماد نکنید 

میتونی همین الان میلی گلد نصب کنی هدیه دوطرف ۱۰ سوت معادل ۶۵ تومن میده چند نفر از خانواده هم دعوت کنی 

ی پولی دستت میگیره تا شغل خوب پیدا کنی 

کددعوت حتما بزن ممنون ک هر دو هدیه بده

milli-wzap6

من سرکار میرم ولی ب پول بیشتر احتیاج دارم کاش ی کار اینجوری پیداکنم

خدایی رضایت و فیلم مشتری هارو دیدم 

با حقوق بالا تو خونه مثال ۵۰۰ تا بسته بندی میکنی مثلا ۶ یا ۹ یا هم ۴ میلیون میدن

برای ثبت نام ۱۹۰ میگیرن 

به سختی پیج میره بالا بعدشم به آدمای معروف زیاد میان برای تبلیغ😭

هر کاری سختی خودشو داره پیج ک بره بالا جوز اینکه از تبلیغات پول گیرت بیاد از خود اینستاگرام روبیکا میتونی درامد کسب کنی