2777
2789

کسی هست شماره چشماش خییییلی بالا بوده باشه و کلا تار ببینه و دو بینی داشته باشه ولی مشکل قرنیه نداشته و تونسته لیزیک کنه؟؟

من چشام از بچگی ضعیف بود و تا الان که بیست سالمه خیلی ضعیفیش شدیدتر شده خودم حس میکنم همشم سرم تو گوشیه از اول اینطوری بودم بنظرتون قوز قرنیه ربطی به گوشی نگاه کردن داره یا نه؟

همش میترسم برم دکتر بگه قوز قرنیه داری خیلی میترسم حالم بد شده از استرس😭

از ترسم حتی دکترم نمیخوام برم 

شبا که میشه این فکر و خیالا میزنه به ذهنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من قوز قرنیه داشت ، عمل کرد دو تا چشمش رو ، باید عمل کنی 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

چرا اینقدر خودخوری میکنیقوز قرنیه از بچگی شروع میشهبعدم برو چکاپهر کی چشمش ضعیف بود که لزوما قوز قرن ...

من از کلاس پنجم فهمیدم چشام ضعیفه و دکتر رفتم شمارش یک و نیم بود ولی تا الان خیییلی ضعیف تر شده 

بنظرت اگه قوز قرنیه بود اون موقع دکتر میفهمید ؟

نمی‌دونم نرفتم دکتر ولی فکر کنم حتی ۶,۷ هم باشه

نهایتش یه روز دل به دریا بزن و برو دکتر معاینه ات کنه.  حداقل از این بلاتکلیفی میایی بیرون 

فکر نکنم شماره چشم به قوز قرنیه کاری داشته باشه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من از کلاس پنجم فهمیدم چشام ضعیفه و دکتر رفتم شمارش یک و نیم بود ولی تا الان خیییلی ضعیف تر شده بنظر ...

وا خب معلومه

اگه بود که تا الان بهت میگفت😐😂

مگه دکتر باهات رودربایستی داره؟!!!