2777
2789
عنوان

عفونت ادرار در بارداری

367 بازدید | 13 پست

سلام خانما .چند وقت پیش واژنم درد میکرد ازمایش دادم دکترگفت عفونت داری ولی کمه اموکسی سیلین داد بهم .یه دوره مصرف کردم بهتر شدم ولی کامل خوب نشدم الان چند روزه باز دردم زیاده .چی راهکاری دارین واسه رفعش؟ واسه نی نیم ضرر نداشته باشه عفونتم.

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
به دکترتان بگید حتما 

نوبت دارم واسه هفته دیگه است .گفتم تا اون موقع ببینم راهکاری درمان خونگی چیزی کسی بلده یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت دارم واسه هفته دیگه است .گفتم تا اون موقع ببینم راهکاری درمان خونگی چیزی کسی بلده یانه

اب زیاد بخورین و هندوانه ...چون بارداری چیز دیگه نمیدونم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حتما دکتر برو از مایش بده . چون عفونت خیلی ضرر داره . منم الان عفونت دارم . دکتر قرص داد. داشتم از د ...

اب که زیاد میخورم .واسه من درد مثانه نیست .جایه دیگست .چه قرصی داده به شما ؟

نترس عزيزم من الان بارچندمه عفونت ادراري ميگيرم اولا آنتي بيوتيك مصرف كردم اما جديدا باخوردن آب حله حله آب زياد بخور دستشويي رفتنش سخته اما عفونتت خارج ميشه باور كن تازه يبوستتم برطرف ميشه

نترس عزيزم من الان بارچندمه عفونت ادراري ميگيرم اولا آنتي بيوتيك مصرف كردم اما جديدا باخوردن آب حله ...

واقعا نمیدونستم اب انقد تاثیر داره .چشم حتما زیاد میخورم .ممنونم😙

اره . دو روزه میخورم دردم از بین رفت ولی باید ادامه بدم . اخه من سابقه سنگ کلیه دارم بعید نیست سنگ د ...

عخییی خیلی مواظب خودت باش شما اخراشی سختترم هست عفونت .انشاا... بسلامتی زایمان کنی .