2777
2789

دقیقا از غروب آفتاب تا وقتیاذان میدن تو اون بیست دقیقه نه باید چیزی بخونی نه باید بخوابی چیز بخونی چشمت ضعیف میشه

من امتحان کردم مثلا دارم درس میخونم یا نینی سایتم حواسم نیست یهو میبینم داره به چشمام فشاااار میاد نگاه میکنم میبینم اون ساعته

وقتی خوابم ببره هم تو اون ساعت باشه بیدار شم یا گیج میزنم یا سردرد دارم اول فکر میکردم خرافاته بی توجه بودم دقت کردم دیدم وافعیه الان میسپرم خ.ابم برد بیدارم کنن یا اگر از خستگی بمیرم اون بیست دقیفه رو سعی میکنم نخوتبم یا چیزی نخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باعث ایجاد سودا و زیادتر شدنش تو بدن میشه و سودا هم که بدترین مرض ها رو ایجاد میکنه از بخوابی بگیر تاسرطان ها که همش از سو ای زیاد تو بدن و خونه

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
بهش میگن خواب هلاکت من که خودم هر وقت غروب خوابیدم تا ده روز سرم درد می گیره  هم حدیث داریم ه ...

بله درسته به خواب هلاکت معروفه. منم مقاله رو خوندم ولی جزیاتش یادم نمیاد که تعزیف کنم