2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم بابت دوست پسرم

30 بازدید | 0 پست

سلام من ۱۷ سالمه کلا همیشه هدفم درسم بوده بعد از یه مدتی برای اولین بار از یه پسری خوشم اومد یعنی خیلی دوسش داشتم کلا واسم با بقیه پسرا فرق داشت

دوستم از اول گفت این عوضیه منم یسری چیزا را میفهمیدم ولی گفتم خی من اولین بارمه الانم که دوسش دارم میترسم بعدا از اینکه ردش کردم پشیمون شم

خب من یه مشکلی که دارم واقعا خنگم انگار اون لحظه که تو شرایطم نمیفهمم بعدش تازه میفهمم چه کاری کردم

خب من با این یارو وارد رابطه شدم و کلا یک ماه بیشتر باهم نبودیم چون وافعا نتونستم دیگه تحملش کنم

اون کلا هروقت بیرون میرفتیم به فکر این بود که بغلم کنه بوسم کنه منم بارها باهاش دعوای سنگین داشتم که خوشم نمیاد و تو آدم هولی هستی و آدمو فقط بخاطر این چیزا میخوای 

البته اونم سنش کم بود یه سال ازم بزرگتر بود 

بعد از این قضایا چندباری سعی کردم به سینه و باسنم دست بزنه که باش دعوای خیلی بدی داشتم

الان بعد ۶ ماه که کات کردیم هنوز که هنوزه عذاب وجدان بخاطر همون چندباری که گذاشتم بهم نزدیک شه 

واقعا روانمو بهم ریخته من اصلا آدم اینجوری نیستم که خوشم بیاد هرکس و ناکسی بم بزنه این اتفاقم که افتاده خیلی ناراحتم یعنی اصلا فکر نکنم بتونم بعد از با کسی اوکی شم چون از این اتفاقا میترسم