2777
2789
عنوان

آیا حق دارم کات کنم با این بشر⁉️

484 بازدید | 84 پست

بچه ها کسی که باهاش تو رابطه جدی بودم، مشکل مالی پیش اومده و تقریبا از نصف بیشتر سرمایه از دست داده 

گفت که حال روحیش خوب نیست و منم گفتم اشکال نداره صبر میکنم. حالا دو هفته از اون روز گذشته حتی سلام خشک و خالی هم ننوشته برام، احوال پرسی پیشکش

منم حس میکنم داره شورش درمیاد و آدم هر چقدر حالش بد باشه تو این دو هفته حداقل میتونه یه سلام بفرسته 

تصمیم دارم اگه تا هفته ی دیگه پیام نداد کات کنم 

کار خوبی میکنم یا بذارم یه ماه بشه؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن 

خیلی مطمئن دارم میگم که کات کن

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اون بهانه میاورده گلم شاید مشکل مالی بهانه بود که مثلا بهت پ اینا نداد نگی چرا ندادب و فلان ولش کن ک ...

اخه خیلی خوب بودیم 

تا حالا اصلا دعوا نداشتیم. فکر نمی‌کنم دروغ بگه😭😭

عزیزم همش بهونس خواسته دکت کنه نتونسته بهونهدمالی اورده والا مردی زنیو بخواد گداهم بشه ول نمیکنه عشقشو

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره🙃 هی میگم شکست مالی سخته هی میخوام درکش کنم ولی میگم چرا حتی یه سلام خشک هم نمیفرسته؟

بنظرم اون الان تو فکرش با تو کات کرده...من جای تو بودم همین که دیدم دو روز نیست کات میکردم 

.....