2777
2789

اولیش که الان دیدم و یادم افتاد فیلم وضعیت سفید بود . چرااااا واقعا . آنقدر مزخرف و بی محتواست بعد من هر جا دیدم آنقدر تعریفش رو میکردن . اون صدای عباس غزالی هم واقعا رو مخ و اعصاب خورد کنه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاکائو چیزای شکلاتی شیرکاکائو

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

یکی دیگه سوشی 🤢 فکر کنم ۴ ۵ بار خوردم ایرانی و خارجی واقعا مزخرف و حالم بهم زن بود یه سری رشته خمیر که هیچ طعم خاصی ندارن و بلا استثنا هر بار بعد خوردنش معده درد گرفتم 

عمل های زیبایی که با مرگ و زندگی فرد قشنگ بازی میشه ولی بازم کلی طرفدار داره 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یکی هم میوه هی آووکادو . چرا انقدر کلاس میذارید 😐 فقط یکبار امتحان کردم حس کردم یه تیکه کره حیوانی رو درسته قورت میدم خیلی بد بود 

میوه استوایی دراگون فروت . بافتش همون کیوی بود فقط مزه آب میداد . اونم یکبار امتحان کردم 

فیلمای مهران مدیری اکثرشون

تنها فیلمی که از مهران مدیری دوست دارم شب های برره بود 

قهوه تلخ هم ک انقدر طرفدار داره اصلا حال نکردم باهاش