2777
2789

من یه روز رفتم بانک ، کارمندش از روی فرم شماره منو برداشته بود داد مادرش با من تماس بگیره برای خواستگاری. منم اون روز با مانتو کوتاه ک ارایش ملایم بودم

با مادرم صحبت کرد قرار شد اخر هفته یه قرار بیرون بذاریم صحبت کنیم. هر چقدر منتظر موندم خودش حداقل پیام بده یه کم تا روز خواستگاری صحبت کنیم که یخ هامون باز شه دیدم خبری نشد !! فک کنم چون مذهبی بود از نظرش کار درستی نبود 

بعد ک رفتیم سر قرار ، من یه لاک صورتی ملایم زده بودم مثلا خیر سرم خواستم خوشگل کنم 🤣🤣برگشت بهم چراا لاک زدی نکنه نماز نمیخونی؟ من روزی ک دیدمت لاک نداشتی انقد خورد توو ذوقم دیگ‌ حرفام یادم رفت

مادرش بهش گفته این دختره مثل ما نیس حجابش پسره گفته اشکال نداره درستش میکنم😐

بگو که قهوه ایش کردی و فرستادیش خونه لطفا

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره درستش میکنم؟؟

وای یا خداااا این دیگه کیه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

با این پسر وصلت نکن عزیزجان 

متفاوت هستیم باهم از نظر عقیده 

از طرفی گفته درستش میکنم یعنی مثل خودمون میشه یعنی باید تغییر کنی و این اصلا خوب نیست که خودت نباشی 

لا یکی مثل خودت برو و بیا 

از اونجا هم که گفته مگه نماز نمیخونی سریع قضاوت کرده دیگ خودت برو تا تهش

نمیدونم واقعا روز اول ک منو دید کور دید بود !! واقعا چرا ادما نمیرن دنبال یکی مثل خودشون

ردش کن از هیچ نظری بدرد هم نمی‌خورید 

وقتی گفته درستش میکنم بدون اوضاع چقدر خیته 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بگو که قهوه ایش کردی و فرستادیش خونه لطفا

به احترام مادرش چیزی نگفتم گفتم میام خونه جواب رد میدم یا گفتم دیگ سر قضیه لاک و حجاب خودشون پیگیر نمیشن

ولی بعد هزار بار زنگ‌زدن اصرار اصراررر ک پسر من خوشش اومده مامان منم گفت پسرت حرف زدن بلد نیس همون روز اول زد توو ذوق دختر من