2777
2789

یکم وسواسم یکمم کار زیاده شام بزار ناهار بزار ظرف بشور جارو کن دستمال کن قابلمه بشور پیاز سرخ کننننن دیگه با خودم میگم یعنی من چند سال اینجوری کار میکنم دیگه تا ندارم حرف بزنم همش نفس نفس میزنم زود زود میکنم تا یکم زود تموم شم بشینم یکم

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طورم اما متاسفانه من ی خواهر دارم از خودم بزرگتره و کار نمیکنه مدام بیرونه و میگ خستم مادرم ...

ببخش مجردی اونا می‌شینن شما کار میکنی؟

ببخش مجردی اونا می‌شینن شما کار میکنی؟

آره مادرم ک میگ من سنی ازم گذشته نمیتونم خواهرممم مدام بیرونه یا توی خونه خوش میگذرونه خیلی بندرت پیش میاد چیزی بشوزه ک اگ این اتفاق بیفته ی هفته قهر میکنه دیگ جوری شده مهمونیم‌میریم مادرم بمن میگ اینکارو کن اون کارو کن صاحب خونه ام‌میگ‌نه بزار بشینه میگ‌نه کاری نکرده ک انقد ازشون‌متنفرم حد نداره مجبورم باهاشون زندگی کنم

من بس بچه بغل دستمال کشیدم بچم تا ی لباس یا پارچه میافته دستش شروع میکنه مث من میکشه رو میز و اینه😂

ولی خیلی خستم دیگه 

شوهرم داشت میرفت بیرون گفتم ی غذای خوشمزه بخر

یواش گفت شام درس نمیکنه میگه بخر

گفتم براتو عدسی درس میکنم خودم چی بخورم گفت براخودتم‌اماده‌کن اصلا نگفت با بچه ده ماهه ی چیزی کفت بگم چشم🙃🥲

اوه پس چه کاری داری یه بار بپز غذا رو دووعده بخورید.من بچه نداشتم اصلا کاری نداشتم خونه اصلا کثیف نم ...

من روزی دوبار جارو میکشم دو وعده همسرم نمیخوره ی غذارو🤦‍♀️

آره مادرم ک میگ من سنی ازم گذشته نمیتونم خواهرممم مدام بیرونه یا توی خونه خوش میگذرونه خیلی بندرت پی ...

خب توام مگه مجبوری نکن