2777
2789

سلام

میشه بگید ملاقات سرباز چه روزاییه؟

من نمیتونم جمعه برم اگه روز دیگه ای بریم نمیذارن ببینیمش؟ چون راه دوره میترسیم بریم نذارن

و اما من مٌصَمم ، در سبز زیستن در آدم بهتری بودن و آدم بهتری ماندن...

کدوم ارگانه!؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

آموزشی دیگه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اموزشی سپاه

سپاه زیاد سختگیری نمیکنن میذارن

اگر راه دوره 

خوب زنگ بزنید سوال بپرسه ببینه میذارن یا ن

اول بستگی به نوع و محل خدمت داره چرا اگر سرباز سر پست نباشه و یا در دسترس باشه خبرش میکنند

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

سپاه زیاد سختگیری نمیکنن میذارن اگر راه دوره خوب زنگ بزنید سوال بپرسه ببینه میذارن یا ن

نمیذارن هر روز زنگ بزنه؟از دیروز ازش بی خبریم دلم بی تابه

اول بستگی به نوع و محل خدمت داره چرا اگر سرباز سر پست نباشه و یا در دسترس باشه خبرش میکنند

ممنونم ازتون

نمیذارن هر روز زنگ بزنه؟از دیروز ازش بی خبریم دلم بی تابه

چقدر مسخره اس 

اون زمانی که ما رفته بودیم آموزشی 

اسایسگاه شماره داشت 

خونواده ها می‌تونستن زنگ بزنن 

..یا  شبا م باهامون کار نداشتن خودمون زنگ می‌زدیم