2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم سخت باشه اوایلش تا به تنهایی عادت کنی

ضمن اینکه تنهایی زندگی کردن ی خانوم تو این دوره زمونه مسلما باعث باز شدن دهن خیلی ها میشه باید قوی باشی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من دوس ندارم تنهای تنها باشم.ولی عاشق اینم بیشتر روزو تنها باشم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
منم تا قبل ازینکه این شرایط رو داشته باشم فکر میکردم خوبه

واقعا درست میگی واقعا سختههه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

سخته.باید برای بسیاری از کارها با افرادی سرو کله بزنی که در قید و بند هیچ چیزی نیستند.و هر حرفی رو میزنند.از طرفی انسان نیاز به یه همدم داره تا خلا عاطفی اش رو پر کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....