2777
2789
عنوان

یکی به من انگیزه بده

100 بازدید | 19 پست

سلام میشه بگین چکار کنم که ورزش کردن رو شروع کنم ؟اصلا نمی‌دونم از کجا شروع کنم 

دکترم گفته باید لاغر کنی تا بچه دار بشی 

برنامه ورزشی خوبی دارین معرفی کنین ‍؟ممنون

برو باشگاه

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات...منم بختیاری که نامم کوروش است🎹لکم لرتبار   #منم_آغاز_تاریخ🌌اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم چون باشگاه نزدیک خونمون نیست ،بچمو کجا بذارم برم کسی نیست مواظبش باشه

بچه داری میخای دوباره بچه دار شی 

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات...منم بختیاری که نامم کوروش است🎹لکم لرتبار   #منم_آغاز_تاریخ🌌اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

خب خودت تو خونه ورزش کن

اول پیاده روی رو شروع کن برو باشگاه ثبت نام کن حتما رژیم تو رعایت کن بچه دار شدن خودش انگیزه بزرگیه ...

به امید خدا انشاالله که بتونم شروع خوبی داشته باشم 

خب همینجا راهنماییم کن

راهنمایی ندارم فقط می خواستم به هم پیام بدیم که انگیزه دوتایی ورزش کردن داشته باشیم چون منم اصلا انگیزه ندارم....هدف های کوچیک برای خودت بذار....کالری شماری هم انجام بده بتونی راحت تر وزن کم کنی

نمیتونم چون باشگاه نزدیک خونمون نیست ،بچمو کجا بذارم برم کسی نیست مواظبش باشه

چند ساله شه دختر یا پسر ؟

اتفاقاً منم از اول هفته رفتم دخترم ۸ساله شه با خودم میبرم اول باونو تمرین میدم حرکات پایه بعد خودم بدنسازی 

منم قصد بارداری دارم 

چند ساله شه دختر یا پسر ؟اتفاقاً منم از اول هفته رفتم دخترم ۸ساله شه با خودم میبرم اول باونو تمرین م ...

پسره ۱۱ سالشه ،دختر بود میبردمش همرام 

آفرین خیلی خوبه موفق باشی