2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدای ملچ مولوچ آدما موقه غذا خوردن

صدای کسیکه با دهن پر حرف میزنه البته بعضی وقتاکه حساس میشم

صدای کشیدن گچ رو تخته یا کشیدن قاشق رو بشقاب چینی

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

بد غذا خوردن ادم‌ها... بعضیا رسمن خیالشونم‌نیست که چجوری آداب غذا خوردن داشته باشن.. صدای دوره گردای کوچه هم بخصوص توی تهران رواعصابه

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

صدای نفسم گاهی وقتااذیتم میکنه مثلا وقتی تو ی جای شلوغ باشم طرف چسبیده باشه البته بعضی وقتانمیدونم چرا واقعا خیلی اذیت میشم

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
من سر این قضیه ضعف اعصاب گرفتم😭

پس شما خیلییییی حساسین.. گاهی وقتا تذکر بدید! پر رو باشید و بهشون تذکر بدید که رفتارشون تاثیر جالبی برای مخاطبشون نداره.. 

پس شما خیلییییی حساسین.. گاهی وقتا تذکر بدید! پر رو باشید و بهشون تذکر بدید که رفتارشون تاثیر جالبی ...

خیلی وقتا تذکر دادم

کمی رعایت شده

بعد به مرور باز برگشته حالت اول

البته وقتی  حواسم خودمو سعی میکنم پرت کنم بهتره

Dance me to the end of Love...
خیلی وقتا تذکر دادم کمی رعایت شده بعد به مرور باز برگشته حالت اول البته وقتی  حواسم خودمو سع ...

آره باید گاهی بی توجه شد... کاش یکبار همه ادما کتاب بیشعوری بخونن بعد دنیا گلستان میشد