2777
2789
عنوان

یه بار برای همیشه آیفون یا سامسونگ🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 43 پست
برای بازی و عملکرد بالا: Poco X6 5Gبرای به‌روزرسانی‌های بلندمدت و کیفیت دوربین: Galaxy A35 5Gبرای طر ...

اون سامسونگ رو شنیدم گرونه

من برای مامانم میخام 

خودش میگه با دوام باشه یه عمر استفاده کنم 

الان بودجع تا ۱۵تومن هست

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

من اون موقع میخواستم آیفون بگیرم اما اشتباه کردم s21 گرفتم گوشیه خوبیه تا الان هنگ نکرده آخ نگفته ول ...

برعکس نگفتی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سامسونگ رو شنیدم گرونهمن برای مامانم میخام خودش میگه با دوام باشه یه عمر استفاده کنم الان بودجع ...

از هوش مصنوعی پرسیدم بودجه ۱۵ تومن سوال کردم اینارو گفت😃 ولی فک کنم همشون تا ۱۵ تومن باشن

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

برعکس نگفتی؟

خدایی الان یعنی میگید آیفونی که مال آمریکاس از گوشی های سامسونگ ما که مونتاژ هند هستن عقب تره؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خدایی الان یعنی میگید آیفونی که مال آمریکاس از گوشی های سامسونگ ما که مونتاژ هند هستن عقب تره؟

آیفون آمریکا😁

همشون چین و اماراتن باخیال راحت سامسونگ بخرید

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

اسی مجدد خوندم متن رو به نظرم سامسونگ بخر سری a من فکر کردم میخوای آیفون ۱۵ ۱۶ بخری

نه😂 سامسونگ رو به اونا نمی فروشم، اما دوستام تو گوشم می خونن حتی اگه آیفون ۸ هم بخری از سامسونگ بهتره، واسه همین اومدم پرسیدم

خراسان شمالی🤍

نه😂 سامسونگ رو به اونا نمی فروشم، اما دوستام تو گوشم می خونن حتی اگه آیفون ۸ هم بخری از سامسونگ بهت ...

نه نه غلطه 

منم واسه همین تعجب کردم که مثلا چطور آیفون ۱۶ رو ترجیح داده به سامسونگ 

آخه مگه آیفون ۸ نات اکتیوش پیدا میشه؟ مگه همگی دست دو نیستن؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه نه غلطه منم واسه همین تعجب کردم که مثلا چطور آیفون ۱۶ رو ترجیح داده به سامسونگ آخه مگه آیفون ۸ نا ...

نمیدونم اکتیو داره یا نه

اما بخدا من علاقه مند به آیفون نیستم فقط چون کوچیکو خوش دسته دو دل شدم😑

اندازه گوشی و سبک بودنش واقعا برام مهمه😬

خراسان شمالی🤍

نمیدونم اکتیو داره یا نهاما بخدا من علاقه مند به آیفون نیستم فقط چون کوچیکو خوش دسته دو دل شدم😑اندا ...

آیفون ۸ اینا قدیمی شدن 

عمرشون رو کردن دیگه به کارت نمیان

پول جمع کن مثلا آیفون ۱۲ مینی بگیر