2777
2789
عنوان

با این میزان حقوق میشه تهران زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران خیر 

حاشیه تهران بله خیلیا هستن اما زندگیتون رفاه لازم و نداره 

من خودم باشم ترجیح میدم خونم تو استان های دیگه تو یه جای خوب باشه که بتونم از امکاناتش استفاده کنم 

الان ما ی خونه ۷۵ متری تو شهرری دادیم اجاره 

با پول همون میتونیم تو بهترین منطقه ی این شهرایی ک میگم ی خونه با متراژ بالاتر بگیریم: 

تبریزو مشهد و...

تازه این دوتا شهری ک مثال زدم کلان شهرن 

تو استان های کوچیک تر ک ی جای خیلی خفن میتونم بگیرم با همین پول 

نگرانمایه نتونیم برسیمتا ۲سال ماهی۴۵قسط میدیم

چارش قناعته دیگه 

خدا به مالتون برکت بده

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

چارش قناعته دیگه 

خدا به مالتون برکت بده

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

خوراکی توی تهران و شهرستان یه قیمت نیست قابل توجه اون دوست عزیز که گفت همه قیمته خود فروشنده سوپر مارکت گفت جنسی که برای تهران تولید میشه یه مقدار  قیمت مصرف کننده اش از شهرستان ها بیشتره تازه مراکز شهرستان هم از شهرستان های خیلی کوچیک جنس ها گرون تره 

بیشتر از تره بار باید خرید کنید و اقلام ضروری بخرید و هله هوله و خرید غیر ضروری نکنید هر ماه یه مبلغی هم برای مخارج غیر پیش‌بینی کنار بذارید ممکن به پول نیاز پیدا کنید مثلا خرید کفش یا لباس همه پول رو خرج خوراک نکنید