2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم چ گوهی خوردم

182 بازدید | 11 پست

سلام واقعا زندگی با خانواده شوهر زندگی رو برای آدم تیره میکنه الان نیاین نگید که خب قبول نمیکردی من واقعا نمیدونستم اینجوری مصیبت داره بنظرتون چیکار کنم 🥲🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونم جداست ولی همسایه دیوار به دیواریم🥲

شرایطت اونقدرا هم بد نیس

چکار کردن مگه؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم دیوار به دیوارم ولی هر کدوممون زندگی خودمون رو داریم مشکلی نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

متاسفانه کاری نمیشه کرد بگی میخوام عوض کنم ولی واقعا سخته

۱_میان میگن خودت قبول کردی ۲_ شوهرت الان پول نداره دعوا میشه ۳_مگه اینکه شوهرت منطقی باشه و آدم خوبی باشه بشینین باهم حرف بزنین قرار بزارین که حریم داشته باشین 

۴_اگه شوهرت منطقی بود بگو که با شوخی مثلا به مادرش حرفشو بگه و بگه زیاد نمی‌آیم پایین مثلا : اگه یه وقت مادرشوهرت زنگ زد گفت با پسرم بیاین پایین با شوهرت هماهنگ باش که گوشیو بدی بهش اونم جواب بده بگه مثلا الان اومد خستم خوابیدم زنمم باید باشه بهم برسه اگه گفتن میایم بالا بگه که من خستم نمیتونم چشممو باز کنم شما میخوای شلوغی راه بندازی مادرمن؟ با شوخی بگه

حالا دفعه هایی هم برین خونشون 

شرایط فرق میکنه این فقط پیشنهاد بود

زندگیم جهنم شده فک میکردم میام باشوهرم خب خونش جداست ولی هی صداشون میاد خدایا چیکار کنم😭 من میخام خ ...

به نظرت از قصد نیست که مثلا کنجکاو بشی بیشتر دورشون باشی یا صدا درمیارن که شما دوتا کنجکاو بشین برین پیششون؟