اگه مادرو پدرتون خواهرتونو که پولداره خیلی بهش احترام بزارن و به شما که وضع مالیتون خیلی بده محل ندن دیگ میرین خونشون من فک میکنم چون اون پولداره احترامشو دارن امروز از یه رفتار مامانم خیلی دلم شکست و کلی گریه کردم
خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
نمیدونمچرا کسی به این فک نمیکنه با ی حرف با ی رفتار دل ادما چقدر میشکنه واسه هیچکس مهم نیست خوب ی مدت نرو بعد ببین چی میشه
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
وااااااای من مامانم آدم سردیه آنقدر بخاطر این رفتاراش دلم شکسته ولی مجبورم رفتار ماند کنم چون هم عاشق بابام هستم هم اگر رفتارامد نکنم بعدا شوهرم ممکن هست سواستفاده کنه.. دیکه هم کل خانواده عادت کردیم به رفتارش
همه جا همینه به بچه ای که پولدار تره موقعیت اجتماعی بالاتر داره احترام میزان. تو هم احترام بذار چون اون مشکلاتی از پدر مادرت حل می کنه تو نمی تونی. شرایط منم مثل تو هست داداشمو بیشتر دوست دارن
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉
مگه مادرت چیکار کرده به نظرم چون اوضاع مالیت رو با خواهرت مقایسه میکنی اینطور رو رفتار خانواده حساس شدی یا شاید هم نوع تغییر رفتار والدینت به خاطر این باشه که خواهرت بهشون کمک مالی میکنه وگرنه دلیلی نداره که رفتارشون به خاطر ثروت بچه هاشون متغیر باشه بگذریم در کل قطع صله رحم به ویژه با والدین گناهه و باعث صلب برکت میشع
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره