2777
2789
عنوان

روشن کننده؟؟؟ 😓😓

544 بازدید | 18 پست

خانمااا لطفا یه کرم یا روش گیاهی موثر و عالی برای روشن کردن نقاط تیره بدن مث زانو و آرنج معرفی کنین...پیشاپیش ممنونم 🌹 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

عزیزم من دکتر پوست رفتم کلیم کرم داد گرون گرون زدم تاثیر نداشت یه مدته بجای اپیلاسیون از نوره یا همون واجبین استفاده میکنم خیلییی عالیه پوستم سیاهی داشت بخاطر افتاب سوختگی بهتر شده

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دکتر پوست رفتم کلیم کرم داد گرون گرون زدم تاثیر نداشت یه مدته بجای اپیلاسیون از نوره یا همو ...

عزیزم نوره رو چطور استفاده میکنید؟ من یه بار گرفتم با آبجوش قاطی کردم استفاده کردم ولی اصلا موهارو برنداشت نمیدونم من بلد نبودم یا مارکش خوب نبود

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
عزیزم من دکتر پوست رفتم کلیم کرم داد گرون گرون زدم تاثیر نداشت یه مدته بجای اپیلاسیون از نوره یا همو ...

حساسیت دارم بهش😣😣😣

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من ماسک حنا سفید و ماست رو شنیدم و همینطور لیموی تازه

موثره ینی؟؟!!

عزیزم نوره رو چطور استفاده میکنید؟ من یه بار گرفتم با آبجوش قاطی کردم استفاده کردم ولی اصلا موهارو ب ...

عزیزم مارک تیزبر خوبه زیاد نباید اب جوش بریزی یکم بریزی حالت خمیری بشه بعد بزاری حدودا پنج تا ده دقیقه بمونه ابشم داغ باشه کافیه حتما نباید جوش باشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

ممنونم از نظراتون🌹🌹🌹

روشن کننده سروینا کسی استفاده کرده؟

من شنیدم روشن کننده هیدرودرم عالیه 

من دارم ولی گرونه

خیلی خوبه 

تقریبا تمومه پول ندارم دوباره بخرم

ولی همه کرمها باید مداوم استفاده شن وگرنع برمیگردن

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند،زندگی,شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ,زندگی رویایی ست، مثل رویای ِیکی کودک ناز,زندگی زیبایی ست، مثل زیبایی یک غنچه ی باز,زندگی تک تک این ساعت هاست،زندگی راز دل مادر من، زندگی پینه دست پدر است