2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید خواهشا😭😭😭😭😭

106 بازدید | 12 پست

توراخدا بگید چیکار کنم یکی از همسایه هامون مادری تنهاست یه پیرزن ۷۰ساله ولی زمین گیر شده بچه هاش نمیاند سرش بزنند وازش مراقبت کنند

بنده خدا همش گریه میکنه 

بی اختیاری ادار و مدفوع داره و بچه هاش هفته ای ۲بار میرند سرش میزنند و تمیزش میکنن 

اونم همش گریه میکنه و بوی بدی از خونش بیرون میاد تازه کتکش هم میزنند نه کولر داره نه پنکه 

بهشون گفتم ببرید بهزیستی گفتند پول نداریم ابرومون میره.

توراخدا بگید به کجا میتونم زنگ بزنم که بیانند این مادر را ببرند که بچه هاش بفهمندچه کار اشتباهی انجام دادند 😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورژانس اجتماعی لعنت به بچهاش

خدا الهی ازشون نگذره 

بنده خدا دیابت هم داره نه بهش از نظر غذایی میرسند نه از نظر عاطفی. نه پنکه داره نه کولر داره.فقط شب به شب پسر بزرگش میره دختراش نمیرن سربه مادرشون بزنند خیییییلی اوضاش افتضاحه 😭😭😭😭😭

وای خدایا سر پیری هیچکس رو اینطور توسط بچه های خودش ذلیل نکن

الهی😭😭😭😭😭نه بهش غذا میدند نه اب سرد براش میبرند تازه کتکش هم میزنند و ارزوی مرگ مادرشون را دارند😭😭

ولی عزیزم هر کاری بکنی ممکنه برات دردسر درست کنن بچه هاش

ممکنه دردسر بشه برام؟؟؟نگران همینوو دارم برام دردسر نشه نمیتونم هم بی وجدان باشم و کاری نکنم 😭😭اونم یه انسان هست 😭😭😭