2777
2789
عنوان

دخترا تابستون چندروز یبار میرین حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 36 پست

تو تابستون با توجه به این که هوای تهران علاوه بر آلودگی به شدت گرم و خفه هم میشه هر روز بعد باشگاه میرم وگرنه افتضاح میشه اوضاع 

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هریه روز درمیون البته گاهی هروز بستگی داره

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

تقریبا هر روز میرم ولی موهامو بالا میبندم و شامپو نمیزنم 

هفته ای ۲ بار موهامو شامپو میزنم بازم ساقه موهام خشکه متاسفانه

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
واو،تو همون استارتر تاپیک جیشو نیستی؟

خواهر جان کمی مهربون تر 🌸😊

شاید ایشون از افرادی هستن که خیلی کم عرق می‌کنند و فقط لباسشون عوض میکنن ، 

یا شرایطش نیست هر روز برن ، 

البته هر روز رفتن هم خوب نیست به پوست و مو آسیب میزنه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خواهر جان کمی مهربون تر 🌸😊شاید ایشون از افرادی هستن که خیلی کم عرق می‌کنند و فقط لباسشون عوض میکنن ...

ولی هفته ای یه بارم قطعا به ریه افرادی که کنارشن اسیب میزنه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ