2777
2789

بعدش چیشد؟

الان راضی هستید؟

آخه میگن چیزی به زور نخواید اصرار نکنید 

چقدر درسته؟

توروخدا بگید میخوام برا موضوعی خیلییی دعا و اصرار کنم 

همسر سابقم و با اصرار زیاد و چله و ... به دست آوردم به زور ...

نتیجه شد ، همسر سابق 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر یا ودود روزی فک کنم ۲۰۰۰بار میگمیا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلک ...

ذکر یا ودوود عزیزم میگن روزی ۱۰۰۱ مرتبه.

به نام ابجد اسم خودت و همسرت هم خوبه.ابجداتون رو باهم جمع کن به اون تعداد بخون.نادعلی هم میگن عالی با معراج 

راستشو بگم؟تو دعاهام میگم هر چی صلاحمه.ولی دلم میگه نه همین واقعا دلمه خیر و صلاحم تو همین باشه

یه آیه قرآن هست که چه بسا شما چیزی را دوست ندارید ولی خیر شما در آن است و برعکس 

.

یه بار به زور چیزی از خدا خواستم، وقتی بهش رسیدم تاوان سختی دادم و چند سال عذاب کشیدم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

ای توروخدا میشه برام تعریفش کنی؟شاید دلم آروم بشه دست بردارم از خواستنش

کلیت اش اینه چیزی میخاستم و براش خیلی تلاش کردم خیلی دعا کردم نشد

بعد شب و روزم شد گریه که الا و لابد میخام

خدا هم بهم داد ولی کاش نمیداد به هر حال تجربه شد

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

کلیت اش اینه چیزی میخاستم و براش خیلی تلاش کردم خیلی دعا کردم نشدبعد شب و روزم شد گریه که الا و لابد ...

چرا من حالیم نمیشه و فقط میخوامش؟

چرا دلم آروم نمیگیره؟ چرا زبونم نمی‌چرخه بگم هرچی خیره؟میگم فقط این.

با اینکه میدونم مشکل زیادی باهاش خواهم داشت