2777
2789
عنوان

من با کالری شماری هفت کیلو چاق شدم

155 بازدید | 18 پست

یه دوستی پیشنهاد داد با هم شروع کردیم ولی ماه رمضون شد لاغر شدم حالا اگه کسی میخواد که بیاد باهم چاق بشیم درخواست بده آیدی روبیکام روبدم باهم شروع کنیم من تنهایی نمیتوم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
کالری شماری
0
0%
چاق شدن
1
100%

منم همینحوری چاق شدم با برنامه مانکن

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کآش منم چاق بشم بعد بخوام لاغر کنم

وااای ن عزیزم نگو لاغری ی درده چاقی هزارتا درد 

می‌دونم سختته منم ۴۵ کیلو بودم با دوتا بچه واقعن داغون 

این قرصه خیلی خوب بود قبلش کلی راه امتحان کردم چاق نشدم ولی نباید زیاد بخوری چون اشتهات زیاد می‌کنه معدت بزرگ میشه . چقدر میخای وزن اضافه کنی؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

داروگیاهی . برامن عوارض نداشت . من ۵۰ تاشو خوردم خیلی وزن بالای باید کم کنم بخاطر کمر و پاهام

عکسی از قوطی یا قرصش دارین بذارین منم میخام چاق شم ولی شنیدم خیلی عوارض داره گین اپ

😍Maman delvin khanoom😍

عکسی از قوطی یا قرصش دارین بذارین منم میخام چاق شم ولی شنیدم خیلی عوارض داره گین اپ

الان از گوگل می‌زارم عزیزم چون من دوسال پیش استفاده کردم باقیش رو انداختم دور 

یه ۷ ۸ کیلوی شایدم بیشتر

این گین آپ ۶۰ تا داره داخلش . همشو اصلن نخور .  روزی دوتا قبل ناهار و شام بخور بعد روزی یدونه بخور هرجا دیدی وزنت داره اوکی میشه  قطش کن