2777
2789
عنوان

برم خونه ی مادرشوهرم یا نرم

146 بازدید | 22 پست

سر یه ماجرایی ک اصلا ب خواهرشوهرم ارتباطی نداشت و خودشو انداخت وسط دعوا و هرچی دلش خواست ب شوهرم و من گفت بحث شوهرم و باباش بود..یدفه خواهرشوهرم خودشو انداخت وسط و هرچی دلش خاس گفت 

من از خونه در نیومدم چیزی بش بگم چون با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم تونست بیاد دم درمون و داد و بیداد کنه

اما الان ب شدت پشیمونم ک هیچی نگفتم

مادرشوهرم فرداشب دعوتمون کرده مهمونی داره

خواهرشوهرمم هست...مادرشوهرم ب شوهرم گفته قبول کرده 

ولی من بش میگم ینی واقعا خواهرت خیلی خوب برد کرد اومد هرچی دلش خواست گفت الانم ما میریم اونجا اشتی میکنیم در صورتی ک ما مقصر نبودیم بعد الان میگ باشه نمیریم...تو خیلی سلیطه ای و من نمیدونم چ شانسی داشتم ک زن سلیطه گیرم اومد بهش میگم خواهر تو خوبه میگ من اونم قبول ندارم

الان با خودم میگم چقد احمقم ک اونروز دوتا حرف ب خواهرشوهرم نزدم ک الان انقدررر حرص بخورم

چون مادرشوهرم میگ دخترش هیچکاری نکرده و فقط از باباش دفاع کرده وگرن اشتباهی نکرده😏

حالا بنظرتون بریم یا نریم؟؟

من ی جاری دارم ک اونم میگ نمیخاد بیاد و نمیرن چون اونم تو این ماجرا بوده

من چیکار کنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی جواب ندادی به اینجور آدم ها جواب ندی میسوزن

منم سر یه موضوع بی خود همسرم زنگ زد به مادرش گله کرده من اصلا نه سر پیاز بودم نه ته پیاز ولی هم خواهرانش هم مادرش با من قهر کردن

احتمالا دخالت خواهر شوهرتون در حمایت از پدرشون بوده ( چون می گید بحث بین همسرتون و پدرشون اتفاق افتاده)

الان هم همسر شما یا حق رو به پدرشون دادن یا عذاب وجدان گرفتن از بحث با پدرشون و به همین دلیل حرفهای خواهرشون رو هم یا پذیرفتن یا اگر ناحق بوده بخشیدن 

شما هم کاری با جاری نداشته باشید. مطابق با شرایط زندگی خودتون تصمیم بگیرید و عمل کنید