2777
2789

الان داشتم روز سوم رو میدیدم خوب و غم انگیز بود ولی زیادی مذهبی بود ، درخت گردو رو هم تو این سبک دیدم کلی باهاش گریه کردم ، دو زن هم خوب بود شبیه فیلم ملی و راه های نرفته اش بود ، فیلم سینمایی هایی که تو دهه هشتاد درست شدن رو خیلی دوس دارم ، یه چیز عاشقانه معرفی کنید که به زندگی واقعی نزدیک باشه ، برادران لیلا با اینکه عاشقانه نبود اما باور پذیرترین فیلم بود که به واقعیت و زندگی واقعی نزدیکه ، تو همچین سبکی ولی درام و عاشقانه باشه 

سینمایی عاشقانه مربوط به دهه هشتاد رویای خیس رو هم دیدم با اینکه خیلیا دوسش دارن به نظرم لوس و بی مزه بود بیشتر تینیجری بود 

آها یادم افتاد سینمایی نقاب هم عالی بود همون که امین حیایی و پارسا پیروز فر بازی کردن خیلی خوب بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملاقات خصوصیابلق

ملاقات خصوصی رو دیدم 

ابلق تو فیلمیو پیدا میشه یا تو سایتای دیگه؟ عاشقانه ست ؟ آخه چندتا از تیکه هاشو تو اینستا دیدم خیانت اینا داشت تنهایی ببینم اوکیه ها ولی میخوام با شوهرم ببینم

ملاقات خصوصی رو دیدم ابلق تو فیلمیو پیدا میشه یا تو سایتای دیگه؟ عاشقانه ست ؟ آخه چندتا از تیکه هاشو ...

ابلق درباره تجاوز هست و نگاه هیز و اینا

ابلق توی تلگرام هست

فیلیمو رو نمیدونم

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡