2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خیلی مهمه بدجور گیرم

428 بازدید | 38 پست

سلام دوستان مادرم الان نزدیک شش ماهه شوهرمو نذاشته خونشون مامانم و بابام میومدن میبردنم دو روز میموندم و دوباره برمیگردوندنم خونم حالا دو سری هستش مادرم نمیاد فقط بابام میاد می‌بره و میاره میزارتمون خونم ،مادرم میگه شوهرت جادوگره رفتم پیش دعانویس میگه پیشش به اسم شما طلسم داره میاد شمارو مریض می‌کنه،بقیشم الان میگم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

حتی جشن تولد دخترم خواهرم و برادرم نیومدن موندن خونه فقط پدر و مادرم اومدن که بعد رفتنشون مادرم زنگ زد گفت اومدم خونتون برگشتم پا درد گرفتم یعنی که خونمم دعا داریم به اسم اونا ،حالا هر چقدر میگم شوهرم اینکاره نیست قبول نمیکنه از اینور هم با شوهرم جر و بحث داریم که مادرت چرا منو نمیزاره خونشون خواهشا راهنماییم کنین چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب خرافاتیبابات چطور دل به دل مامانت میده حتما مامانتم بابات رو دعا خور کرده🥴🥴🥴🥴

بخدا زندگیم جهنمه حالا بدبختی اینکه شوهرم اصلا این کاره نیست زود جوش و عصبیه ولی دلش پاکه و خداشو می‌شناسه ،اینارو که به مامانم میگم میگه نه تو هنوز مردارو نشناختی بدونی چین

باهاش قطع رابطه کن اصلا سمتش نرو اینقدر واضح آخه آدم تهمت نمیزنه که

میگه رفتم پیش دعانویس اون میگه صد در صد کار شوهر توعه‌ ولی من قبول نمیکنم الان نزدیک شش ماهه شوهرمو هر سری به یه بهونه ای گفتم نیا خودم با بابام میام خونمون 

باهاش قطع رابطه کن اصلا سمتش نرو اینقدر واضح آخه آدم تهمت نمیزنه که

عید دخترم افتاد تو آتیش دستش تیکه تیکه سوخت میگه شوهرت برا این و اون جادو جنبل میکنه تاوانشو بچه هات میدن