2777
2789

اطرافیان، یکی از دوستام داروسازی قبول شده

خودمم که هنرستانی بودم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ پشت کنکوری هستی راهنمایت کنم

ن بابا امسال تازه میشم کنکور واقعیتش من سال دهم به خاطر مشکلات خانوادگی درس نخوندم سال یازدهم خودمو از شاگرد ضعیف رسوندم متوسط رو به بالا الانم ۳تا نهایی دادم سر بی دقتی ۲یا ۳نمره کم‌میگیرم الان موندم چه شکلی هم کنکوری بخونم‌هم برای نهایی سال بعد هم‌ ترمیم معدل

یکسال بدون اتلاف وقت روزی 9ساعت بخونی زیر 2000 میاری

امیدوارم چون میخوام از‌تابستون شروع کنم‌کنکور بخونم  واقعیتش من سال دهم به خاطر مشکلات خانوادگی درس نخوندم سال یازدهم خودمو از شاگرد ضعیف رسوندم متوسط رو به بالا الانم ۳تا نهایی دادم سر بی دقتی ۲یا ۳نمره کم‌میگیرم الان موندم چه شکلی هم کنکوری بخونم‌هم برای نهایی سال بعد هم‌ ترمیم معدل

امیدوارم چون میخوام از‌تابستون شروع کنم‌کنکور بخونم واقعیتش من سال دهم به خاطر مشکلات خانوادگی درس ...

باید برنامه دقیق داشته باشی

فعلا امتحاناتتو بده بعدش بشین برنامه بنویس

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
ایشالا عزیزم از کی شروع کردی؟ نمرات نهایی ات چطور بود؟

هنوز قبول نشدم گل من از بهمن401دارم میخونم اطرافمم دوتا پزشک داریم قبولی همین اخیرن اونام چندسال بکوب خوندن قبول شدن تجربی رقابتش بالاس واقعا زحمت چندساله پشتشه یاپایع قوی دبیرستان

ن بابا امسال تازه میشم کنکور واقعیتش من سال دهم به خاطر مشکلات خانوادگی درس نخوندم سال یازدهم خودمو ...

خب دوست عزیزم

شما بعد از تموم شدن امتحانات یعنی همون روز ک تموم شد یک روز به خودت استراحت بده و شروع کن به خوندم 

تابستون حتما و حتما ببین تاکید میکنم اگ میخوای قبول شی 

تابستون دهم و یازدهم جمع کن بره 

۱ ماه نیم دهم بخون حداعقل هر درس دو بار خونده بشه

بعد ۱ ماه نیم یازدهم

اگ تایم اضافه اوردی مثلا یک هفته اخر شهریور موند 

آزمون های ستل قبل بزن آزمون جامع قلم چی اینارو بزن

و درس های ک توش ضعیفی دوباره مرور کن

و حتما در هفته یک روزش رو برای استراحت خالی کن

مثلا جمعه اصلا درس نخون ولی اگ در برنامه هفتگیت یک درسو نرسیدی بخونی جمعه بخون

و مهر ماه اگ تونستی ازمون ثبت نام کن و اگ هذینه نداشتی با برنامه ازمونی قلمچی یا گذینه دو پیش برو و بخون انگار واقعن ازمون داری و هر دو هفته یکبار ازمون قلمچی امد بیرون دانلود کن بزن درصداتو برسی کن اشکالاتتو رفع کن

و موقع شروع دوازدهم موقع خوندن هر درس حتما ه سوال نهایی بزن 

و اینو میگم بهت سال دوازدهم تاجایی ک میتونی در هفته اگ روزی درس مهمی نداشتی اصلا مدرسه نرو بشین بخون 

و امتحانای مدرسه رو زیاد جدی نگیر ۱۰ هم بشی کافیه گل

از دی به بعد عمومی هارو شروع کن بخون و اینکه از دی به بعد فقط برای درس های مهم برو مدرسه

بعد عید جمعبندی کن و نهایی بخون 

از اونجایی ک فقط تیر ماه کنکوره دستت بازه میتونی دوبار جمعبندی کنی و نهایی بخونی فقط

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
یادت از کی شروع کرد ؟

درس خون بود، از دهم میخوند اون، همون سال اولم قبول شد

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی