2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم دوس دارم هم میترسم هم از نظر جسمی الان شزایطش ندارم 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

ببین دکترها میگن بیشتر از یک سال نباید قرص جلوگیری خورد..عوارض داره ..الان با اینهمه نازایی از نظر من کسی که ازدواج میکنه نباید بیشتر از یه سال صبر کنه.بچه ی اول رو بیاره خیالش راحت بشه..بعد برای دومی عجله نکنه..من کسایی رو میشناسم که یه بچه تو بیست سالگی اوردن بعد جلوگیری زیاد کردند..تا موقع اسپرم مرد ضعیف شد و دیگه یچه نیاوردند..واقعا پشیمونن چون دوتا بچه  می خواستند..شرایط بدنی سار به سال تغییر می کنه..ادم نباید ریسک کنه..

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
ببین دکترها میگن بیشتر از یک سال نباید قرص جلوگیری خورد..عوارض داره ..الان با اینهمه نازایی از نظر م ...

خوب طبیعی جلوگیری میکنیم با قرص نه چون قرص ضرر داره

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂