2777
2789
عنوان

من حق دارم با شوهرم دعوا کنم

328 بازدید | 25 پست

من یماهه زایمان کردم از بیمارستان مرخص شدنی مادرش پا به پای مامان من اومد موند خونمون روز ۱۲ ام بزور رفت گفتم میخام برم خونه مامانم

پدر منو درآورد تو همه چی دخالت میکرد همه چیییی آدم بعد زایمان آرامش میخاد من نداشتم

حالا دو سه روزه از خونه مامانم اومدم روز اول که پاشدن نهار و شام اومدن

الانم من خواب بودم یهو بیدار شدم دیدم خواهرشوهرم تو هال نشسته

شوهرم اومد تو اتاق گفتم مت نباید تو خونه م آرامش داشته باشم؟؟؟؟ از خواب پاشم ببینم یه نفر تو هال نشسته؟؟؟؟

مادر خواهر خودم فرق دارن من راحتم جلو اونا

فردا میرم خونه پدرم اونجا راحت باشم.

دعوامون شد رفت گم شد خوابید

واقعا دلم آرامش میخاد دلم سکوت میخاد 

اگه مامانم اینجاس بیچاره کمکمه اگه خواهرم گاهی میاد راحتم باهاش. 

مادر خواهر این میان بخدا آرامشو از من گرفتن 

مادر شوهرم زار زار هرچی میشه گریه میکنه نمیدونم به کی حرفمو بزنم 

من خودم خواهر شوهرم حس میکنم میرم خونه برادرم اونم سالی یه بار خیلی رو مخم..چطور بعضیا همش خونه عروس پلاسن توقعم دارن؟

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خواهر شوهرم حس میکنم میرم خونه برادرم اونم سالی یه بار خیلی رو مخم..چطور بعضیا همش خونه عروس ...

شوهر من خیلی فضوله 

هرچی میشه تلفنی به مادر خواهرش خبر میده

ببخشا ی ذره شعور ندارن ؟؟؟ ادم با مادر وخواهر خودش راحته ولی اونا میان باید پاشه با اون حالش لباس بپ ...

بخدا خستم کردن 

نمیدونم کجا فرار کنم

اگه پدرم میاد خواهرم میاد بخاطره اینه که مامانم نیست بیچاره خونه منه البته زیادم نمیان خواهرم کمکمه

بخدا خستم کردن نمیدونم کجا فرار کنماگه پدرم میاد خواهرم میاد بخاطره اینه که مامانم نیست بیچاره خونه ...

🥲مادر شوهر ابجیمم مثل مادرشوهرت بود هر روز پلاس ناهار شام بیچاره مامانم اشپزی میکرد اونا مبخوردن بعد میگفتی یه ساعت بمون پیشش میگف ن برم شوهرم تنهاس

حق داری ولی شوهرت چکار کنه؟؟ توقع داری بیرونشون کنه؟؟خودت اگه جای شوهرت بودی میگفتی به مادرت خونم نی ...

فضوله آمار میده

زنگ میزنه میگه خانومم تا صبح نخوابیده امروز میخایم بریم دکتر اونام مثلا میان کمک

بخدا هرچی تو خونه داشتیم خوردن

🥲مادر شوهر ابجیمم مثل مادرشوهرت بود هر روز پلاس ناهار شام بیچاره مامانم اشپزی میکرد اونا مبخوردن بع ...

دقیقاااااا

۱۲ روز موند دریغ از یه کاچی مامان بیچاره من فقط درست کرد اون با دختراش کوفت کردن