2777
2789

ادمی که به پدر مادرش بی احترامی کنه ✅️

چه دختر چه پسر به هیچ عنوان باهاش نه اشناشو نه دوست شو وای به حال ازدواج

چون اون به ننه بابای خودش که بزرگش کردن آبش دادن نونش دادن رحم نکرده تو که یه شوخی براش 

به خودت افتخار نکن بخاطر من به مادرش توهین کرد یا پدرش دو روز دیگه به خودت میای میبینی افتادی تو چاه

این ادم بی ذاته توقع همه چیو داشته باش🖐🏾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی پدرمادر از صدتادشمنم بدترن

اونا چی؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

پدر و مادر بد ندیدی..‌پدر و مادری که دشمنن با بچه فقط براش آسیب های روحی درست کردن و هزارتا مثال دیگ ...

ببین هرچی باشن هرچییی

پدره مادره متاسفا الان ملت پدر مادرو برای پول میخوان روزی تو نبودشون میفهمن چه اشتباهی کردن پدر مادر بزنن تو دهن ادمم حق دارن

همچین کسی همیشه تو زندگیش رو ب شکستهموفقیتی ندارع چون رضایت پدر مادر رو نداره

افرین حالا مردم میگن پدر مادر بد ندیدی 😐بابا تورو نون و اب دادن بزرگت کردن نمک خاندانتو که نباید بشکنی