2777
2789
عنوان

پدرشوهر مادرشوهر دو بهم زن

154 بازدید | 11 پست

خانواده شوهرم خیلی گوه هسن هر وقت ک با ادم میحرفن فقد ب دلیل دخالت و دو بهم زنیشونع عید رفتم خونه ننش تیکه تیکه همش میپروندن منم دگ نرفتم خونشون الان هر جمعه میزنگن بیاین خونمون منم نمیرم شوهرم قهر میکنه باهام .یا هم میگن گوشی بده زنت فقد میخان بدونن کجاییم چکمون کنن .باباش دورو پیش پشت تلفن میگفت چ خبر ا نوه م گفتم میبرمش پارک با بچه ها دعوا میکنه فقد .الان دیروز شوهرم اومده خونه همش ب من میگه تو بچه داری بلد نیستی تو با بچه لج میکنی تو‌گولش نمیزنی بچتو همش حرفای جدید ک فهمیذم باباش بم گفته.ینی  هر یه کلمه ای ک باشون بحرفم هزارتا داستان و صفحه پشتش میسازن .بعد‌میگن چرا با خانواده شوهر خوش و بشت نیس اح

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی دعا به جون شما میکنه نیاز نبود گزارش لحظه ای میدادی...بعدشم با نرفتن مشکلی حل نمیشه هرچی پرسیدن بگو یادم نیست نمیدونم یا جواب نده 

نمیدونم این آدمای احمق و دخالتگر کی جمع میشن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

میگفتی دعا به جون شما میکنه نیاز نبود گزارش لحظه ای میدادی...بعدشم با نرفتن مشکلی حل نمیشه هرچی پرسی ...

با نرفتن درست نمیشه چ‌کنم برم اونجا دخالت کنه بم تیکه بندازه؟؟

خدایا کمکم‌ کن❤
میگفتی دعا به جون شما میکنه نیاز نبود گزارش لحظه ای میدادی...بعدشم با نرفتن مشکلی حل نمیشه هرچی پرسی ...

مقصر شوهرم هست خره و کامل همیشه طرف اوناس .خب یکی بیاد بگه زنت اینجوره‌...این چرا سریع قبول میکنه و‌اون نظرو تو‌خونمون مطرح میکنه ..چن باری مشاور رفتم دچار اختلال‌خودشیفتگی هستن خانوادگی

خدایا کمکم‌ کن❤
مقصر شوهرم هست خره و کامل همیشه طرف اوناس .خب یکی بیاد بگه زنت اینجوره‌...این چرا سریع قبول میکنه و‌ ...

نمیدونم چی بگم شوهرت خیلی اخلاقش بده واقعا 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )