2777
2789
عنوان

برم یا نه شوهرم میگه

353 بازدید | 26 پست

سلام. 

من برای مقطع دکتری دعوت به مصاحبه شدم دانشگاه آزاد. الان دو دلم برم یا نه. نمیدونم چه کار کنم. شوهرم میگه برو اما هزینه اش به نظرم خیلی زیاد میشه من خودم شاغلم و هزینه را خودم باید بدم. اما همه اش میگم خب که چی بشه. از طرفی هم دنبال درمان ناباروری ام میترسم باعث بشه نتونم پیگیر بشم. البته شوهرم خیلی موافق بچه دار شدن نیست. 

همسر سابق شوهرم دکتر بوده و استاد دانشگاه. احساس میکنم شوهرم دلش میخواد منم دکتری بگیرم البته تاحالا به روم نیاورده خودم اینطوری حس میکنم. واقعا موندم چه کاری درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حالا مصاحبه رو برو اگه قبول شدی بعدا به ثبتنامش فکر کن. ازاده دیگه تو هر مرحله ای پولو واریز نکنی لغو میشه ثبتنامت. سراسری نیس که محرومیت از کنکور سال بعد بخوری. 

ببین خودت چی دوست داری به خاطر دل شوهرت بری وسط راه کم میاری 

من اگه بودم ناباروری و درمان میکردم چون مردا اول میگن بچه نمی‌خوایم ولی وقتی بدونن دیگه نمیتونی بچه دار بشی سه متر زبون در میارن  تازه شاغلم هستی دیگه چی میخوای 

درکنارش درمان هم ادامه بده وقتی همسرت موافق نیست اقدام نکن ب پیشرفتت فکرکن

من سه سال پیش هم با تشویق همسرم رفتم فوق شرکت کردم و ادامه دادم. شوهرم دلش بچه میخواد اما دوبار IVF کردم نشد از اون به بعد دیگه میگه ولش کن

44 سال 6 سال پیش ازدواج کردم

برای بچه دیر میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".