2777
2789

به ازدواج منو و شوهرم راضی نبود زیاد ولی خب از اونور هم نگران بود شوهر گیرم نیاد عجله داشت.

منو همسرم وضعیت مالی مون زیاد اوکی نیست هنوز عقدیم ‌‌

بعد برای خواهرم از دانشگاه شون خواستگار اومده 

البته در مراحل آشنایی هستن 

پدر پسره خیلی پسرشو حمایت می‌کنه و همین باعث شده همه بگن خواهرم باهاش خیلی خوشبخت میشه چون پدره ماشین و خونه بهش داده و ...

خب برای همین از رفتارا و حرفای مامانم حس میکنم منو شوهرمو تحقیر می‌کنه 😥😔😔

مثلا امروز سر ناهار به خواهرم گفت نکنه پسره رو رد کنی عین باران یه شوهر این مدلی پیدا کنی 

من بهش قبلا گفتم برای ازدواج بقیه پای منو شوهرمو وسط نکش ولی فایده نداشته 

کاش میتونستم از این خونه برم چند ماه تا عقد کنن بعد برگردم 

خیلی سخته تحقیر بشم ...

اصلا استرس گرفتم از ازدواج اینا که چقدر من قراره مقایسه بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شرایط مشابه تو داشتم 

با این تفاوت که پدرم با شوهرم مخالف بود 

خیلی خیلی زیاد تحقیر شدم ، درگیر شدم ولی بالاخره ازدواج کردیم 

اگه شوهرت پسر خوبیه. اصلا بها نده ب این حرفا 

واکنش هم نشون نده 

تحمل کن تا بری سر خونه زندگیت 

هرچند هنوز ک هنوزه پدر من ، خودشو می‌کشه برا اون داماده فقط و فقط چون باعاشموافق بود 

ولی با شوهر من انگار ارثش رو بالا کشیده 

ولی دیگه برام مهم نیست  

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

محکم باش خوبیای شوهرتو بولد کن عزت نفس داشته باش

اینجوری که سکوت کنی و هیچی نگی بقیه به خودشون حق میدن دخالت کنن و سرکوفت بزنن

بگو هرچی هست مهم اینه باهم خوشیم و ان شاالله باهم زندگیمون رو میسازیم و پیشرفت میکنیم

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

بگو شوهر من مگه چیه

شوهر آبجی خوبه که پولشو از باباش میگیره؟ یا شوهر من  که دستش تو جیب خودشه؟

اینجوری خواهرت ناراحت میشه مامانت میفهمه دهنشو باید ببنده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بگو شوهر من مگه چیهشوهر آبجی خوبه که پولشو از باباش میگیره؟ یا شوهر من که دستش تو جیب خودشه؟اینجوری ...

اره دفعه بعد همینو میگم...

چون اون پسرو پدرش حمایتش می‌کنه 

و همسر طفلی من تک و تنها است 

راحت بگو .

پول بابای پسره است . یه اختلاف پیش بیاد   باباش  همه چی رو ازش میگیره . 

خیلی زیاد دیدیم این مورد رو 

اموال پدر   به پسر هم بده  بازم ازش میگیره . 

.

مورد دیدم  اموال پسر رو مادرش میداد .  مادرش گفت همه چی رو ازت میگیرم  یا همه چی بازم بهت میدم ....زنت رو طلاق بده .  درجا زنشو طلاق داد . 

اصلا حسادت نکن . مال بابای پسره است . مال خوده پسر نیست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنظرم عقدت رو کوتاه کن تا جایی که میتونی      منم تا حدودی از این مشکلات داشتم بعد عروسی فقط هفته یکبار اونم با شوهرم میدم خونه پدر مادرم    کاری کردم نتونن تنها گیرم بیارن حرفی بزنن     هرچند الان خودشون میدونن بهتر از شوهرم نیست

اره دفعه بعد همینو میگم...چون اون پسرو پدرش حمایتش می‌کنه و همسر طفلی من تک و تنها است

اینو بگو ادب بشه 

نگی خیلی بی عرضه ای 

بگو بی عرضه شوهر اونه که نميتونه خودش پول دربیاره 

شوهر من دستش تو جیب خودشه 

اینم اضافه کن بهش

با اخم بگو 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

راحت بگو .پول بابای پسره است . یه اختلاف پیش بیاد باباش همه چی رو ازش میگیره . خیلی زیاد دیدیم ای ...

خونه و ماشین بنام خود پسره زده پدرش.

عروسی هم قراره براش بگیرن

میدونی شوهر من طفلی هیچکی حمایتش نکرد تک و تنها است...🥲🥲برا همین وضعیت مالیمون خیلی تحقیر میشم