2777
2789

من شب فقط یه ساعت خوابیدم از ساعت هشت شروع کردم تا دونیم شب بعد دوباره شیشو  نیم پاشدم تا 9نیم درس خوندم 

بعدش ما اومدیم دیدم ی سری بچها دور هم جمع شدن گفتن ساعت دهو نیم  قرار سوالا لو بره منم گفتم بچها  ول کنید  بخدا گناهه یکی مثله من این همه بخونه اونموقت شما بیاد  تقلب کنید هیچی دیگه دیگه مارو تا دهو نیم بردن سره امتحان بهمین خاطر نتونستن  سؤالارو بچها  ببینن، مام شاید نیم ساعت یا ی ربع همونجوری  نشسته بودیم که ناظم گفت برید بیرون  ی تمرین یا ی نگاهی به کتاب بکنید بعدش ما رفتیمو  یکی از معلما گفت انگاری لو رفته سوالا  بچها رفتن ی دونفر انگار گوشی آورده بپدن بچها ببشتریاشون  اونجا جمع شدن و سؤالارو نگا میکردن من ی چند بار رفتم گفتم که نکنید اینکارو گوش نمیدادن   بعدش من یهو دیدم ناظم داره میاد بهشون گفتم ، ناظم فهمید که داشتن سوالارو نگاه میکردن  فقط ی چند نفر و من نگاه نکردیم  که ما رفتیم اپن طرف هرچی بهش میگفتیم  ما اینور  بودیم اونا اونور  قبول نمیکرد  بهش میگفتیم  ما نگاه نکردیم و اینا ،،،، میگفت فقط باید کسایی که گوشی آوردند بگید 

هیچی دیگه خیلی چیکردن گفتن دیگه همه تحدید میشن ، اونام اصلن اعتراف نمیکردن من آخر سر مجبور شدم بگم کیا بودن چون اگه نمیگفتم 33 نفر بخاطر دونفر امتحان نمیدادن  اونموقع امتحانی به اپن مهمی من مجبور شدم برم بگم کیا بودن بعد نزاشتن  امتحان  بدن و... 

من عذاب وجدان دارم حالا  من نمیدونستم باید چیکار کنم گناه کردم 😭😭💔

حالا دوباره رفیقمم  برداشت گفت من گوشه دختررو  گردن میگیرم منم داشتم بهش میگفتم چرا میخوای ببینی تو آیندت.... 

حالا من شدم آدم بده 

خواهشن راستشو بگید من الان واقعن اشتباه کردم?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفهمیدم چی به چی شدش 

شما نهایی یازدهم هستی؟؟؟

یا پایه دیگ

ببین سوالا لو نمیره

مگر مدرسه شما اونقدریییی بی نظم باشه

ک شروع امتحان باشه

ولی هنوز برگه نداده باشه

بچه ها گوشی بیارن سوالا رو ببینن

اونم به جوابش نمیرن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خوب همون اول چرا فضولی کردی رفتی به ناظم گفتی؟ بر فرض هم سوال ها رو نگاه میکردن تو اون لحظه چی میفهمیدن ازش با اون استرس

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

واقعا فکرکردی از 33 نفر امتحان نمیگیرن به همین سادگی؟ده دقیقه بعد برگه میدادن بهتون

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

میزاشتی تقلبشونو میگردن چیکارشون داشتی هی وسط استرس امتحان عین این خانوم جلسه ای ها گناهه فلانه بهمانه ...

آخرشم ک کرمتو ریختی دیگه اصلا مگه میشه بخاطر دوتا گوشی از ۳۳نفر امتحان نگیرن اونا داشتن میترسوندن شمارو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست