2777
2789
عنوان

اگر منو نمیخواد چرا بلاک نمیکنه⁉️

133 بازدید | 13 پست

عزیزان در تابیک های قبلیم راجبه پارتنر وعشقم توضیح دادم سوالم اینه پیامو زنگمو اصلا وابدا جواب نمیده ولی همش سین میکنه ومیخونه یعنی این آقا منو واقعا نمیخواد؟!🙈😔

این آدم که به قول خودش الان تنهایی میخواد وعصبانیه ودرجواب اون حرفهامو خداحافظ گفتنم گفت خداحافظ ودیگ تاابد میخوادتنهاباشه وبرنمیگرده پس چرا بلاکم نمیکنه یعنی میشه بخاطر علاقه وبرگشت باشه یانه فقط صرفا بلاک نمیکنه به حرمت یه سری روزای خوب و...؟!!

منم همینطوره هرشب براش مینویسم سین میکنه اما جواب نمیده اما من هنو دوسش دارم😑همینکه بخونه هم کافیه و اینکه خودم مشغول کار بارم کردم دارم سعی میکنم از اول شروع کنم

بلاک نمیکنه به سه دلیل احتمالی :

۱_ لذت میبره التماس های تو رو میبینه

۲_ قدر بلاک کردن هم برات ارزش قائل نیست

۳- بهت این فرصت رو میده ک محترمانه بکشی کنار

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر قشنگم من 45 سالمه دو برابر شما سن دارم هم سن مادرت هستم یه چیزی میگم گوش کن عزیزکم وکسی نبود 25 سال قبل به من بگه من با یک مرد خودشیفته به تمام معنا ازوداج کردم دیوانه وار عاشقش، بودم ولی از همون اول هی نشانه می‌آمد که این زوج من نیست ولی هی طبق دلم رفتار میکردم دقیقا عین نامرد شما بود 5 سال تمام تلاش کردم ولی اشتباهم انتخاب آدم غلط بود بعد 5 سال دچار انواع بیماری های روحی جسمی شدم اعصاب روان بستری شدم شدید چنان آسیب بم زد که بعد 25 سال نتونستم خودم را پیدا کنم نتونستم ازدواج کنم میخام بگم کاش من عقل تجربه الان را داشتم حتی یک روز حتی یکساعت از زندگیم را با اون تقسیم نمیکردم خدا چقد دوستت داره زود متوجه شدی ما از آدما بت می‌سازیم اونم چنان منو غرق عشق توجه محبت کرده بود که کلا رو ابرا بودم از شدت خوشی ولی یهو 180 درجه بدون هیچ دلیلی ترک کرد عقذ بودیم یهو گفت منو نمیخاد درکت میکنم الان عذاب میکشی ولی گلم گوش کن این آقا شما را نمیخاد پس تا عین من نشدی لطفا تلاش کن بش فکر نکنی سخته شایدم فیز ممکن ولی اشتباه منو نکن. این آقا مشخصه شما را نمیخاد منم عین شما بودم خودم را چقد کوچیک کردم یه طرفه تلاش کردم ولی خودشیفته بود لذت می‌برد از اذیت بقیه. گلم حیفه شما. برو سمت خدا نماز بخون بگو خدایا این علافه را از دلم ببر بیرون. نماز جعفر طیار. به روش ساده بخون به خیلی ها یاد دادم نزدیک 500 نفر بشرط مداومت وترک گناه با مرد دلخواهت ازوداج میکنی این نمازو بردار بگو اگه قسمتم ایشون هست برگرده اگه نه مهرش از دلم بره بیرون. مطمئن باش خدا کمکت میکنه من زندگیم سوخت شد شما نکن حیفه. گلم فقط خدا میتونه کمکت کنه

بلاک نمیکنه به سه دلیل احتمالی :۱_ لذت میبره التماس های تو رو میبینه۲_ قدر بلاک کردن هم برات ارزش قا ...

همچین آدمی نیست مورد ۱و۲ صددرصد نیست ولی ۳ ممکنه ولی آخه چرا کسی که بینهایت عاشقم بود ومحبت وخوبی میکردو باهم خوب وخوش بودیم بهمدیگ عشق ومحبت وآرامش وشادی میدادیم بخاطر بیکاری باید افسرده شه ودوری کنه وسر تا حرف دلخورشه ودورتر شه آخه من ک ۱۰۰۰مو گذاشتم توو رابطه باورم نمیشه 😭💔🥺🙈

حرمت نگه داشته

اگر حرمت قائله چرا نمیخواد بیاددیدنم لااقل بذاره حضوری بحرفیم چرا بیکاری باهث افسردگی ودوریش شده آخه ۴ تا حرف نن ک ازسر دلتنگی وفشار دوریش بود و فقط محک وناز بود براش باید اونو ازمن دور کنه خیلی عاشقم بود خیلی بهمدیگه محبت وخوبی میکردیم یهو تنهایی خواست ومنم شاکی ک چرا پیامو ز نمیزنه ۴ تاحرف زدم و گفتم خداحافظ بعد اون شروع ب خداحافظی کرد من باید حتما ببینمش چرا بامن آخه اینطوری میکنه💔😭😔🙈

دختر قشنگم من 45 سالمه دو برابر شما سن دارم هم سن مادرت هستم یه چیزی میگم گوش کن عزیزکم وکسی نبود 25 ...

حرفهات واقعا عالی وقشنگه  وگویا خیلی شبیه همیم ولی من تاحالا هیچ کس وعقلانی وبعد احساسی مثل این آقا نخواستم من خیلی میخوامش خیلی برام عجیبه توو شوکم میخوام ببینمش حضوری حرف بزنیم باید بگه چی شده من واقعا داغونم 😭💔😔

همچین آدمی نیست مورد ۱و۲ صددرصد نیست ولی ۳ ممکنه ولی آخه چرا کسی که بینهایت عاشقم بود ومحبت وخوبی می ...

عزیزم تعهدی بهت نداشته ک تا آخر عمر باهات باشه . 

خوشحال باش ک میتونی یه رابطه ی جدید رو بل ی آدم بهتر تجربه کنی . اگه ازدواج کنی همچین آپشنی برات قفل میشه 

عزیزم تعهدی بهت نداشته ک تا آخر عمر باهات باشه . خوشحال باش ک میتونی یه رابطه ی جدید رو بل ی آدم بهت ...

عزیزم چرا تعهد نداشته مگه تعهد فقط محضری وقانونیه نمیشه عقلی و دلی باشه ما باهم عهدوپیمان بستیم بیشتر ازمن عاشق بود آخه چرا چی شد من موندمو یه دنیا سوال مهم بی جواب  اون نسبت ب من وحال ناخوشم ومریض کردنمو اشک هام مسئوله😭💔😔🙈

عزیزم چرا تعهد نداشته مگه تعهد فقط محضری وقانونیه نمیشه عقلی و دلی باشه ما باهم عهدوپیمان بستیم بیشت ...

خب تعهد دلی یعنی تا وقتی دلش میخواد با تو باشه ، خب دیگه دلش نمیخواد ، پس دیگه تعهدی بهت نداره .

خب تعهد دلی یعنی تا وقتی دلش میخواد با تو باشه ، خب دیگه دلش نمیخواد ، پس دیگه تعهدی بهت نداره .

نه تعهد یعنی تحت هرشرایطی باهم بودن تعهد داشته که تاآخر عمرباهم باشیم چون عهد بستیم مگه بچه بازیه یه روز بخواد یه روز نخواد مگه رابطه لباسه تنه این اسمش تعهد دررابطه نیست چون میگم منو خیلی میخواست فقط بخاطر بیشتر بیکاریش سردودورشد و بابت اون توهیناهم دلخورشده و رفت فقط دعا کنید برگرده پیشم😭💔

نه تعهد یعنی تحت هرشرایطی باهم بودن تعهد داشته که تاآخر عمرباهم باشیم چون عهد بستیم مگه بچه بازیه یه ...

عزیزم این طرز تفکر خیلی خام و بچه گانه ست و انتظارات رویایی و فانتزیه .

فکر کن من بهت پول بدم که خونه ات رو بخرم . تو بگی من سند به نامت نمیکنم ، ولی تعهد میدم این خونه برای توء .

فکر نکن روابط احساسی از این مثال توی دنیا مستثنی ست . پسری ک ازدواج میکنه، عرف و شرع و قانون اونو متعهد به انجام وظایف میکنه و هم برای تو هم برای اون حقوقی رو در نظر میگیره. اما پسری ک دوست پسرت باشه ، هر موقع ک دلش خواست میتونه ولت کنه . تعهد دلی هم بده ، ممکنه یه روز دلش باهات نباشه ، هیچکس نمیتونه مجبورش کنه . حتی تورو هم کسی نمیتونه بهت بگه باید تا آخر با اون باشی . صرفا تا وقتی با هم هستید ، خوش باشید . بعدش ک جدا شدید هرکس سوی خودش . انتهای رل زدن چیزی بیشتر از این اگر هست ب منم بگو بدونم.

عزیزم این طرز تفکر خیلی خام و بچه گانه ست و انتظارات رویایی و فانتزیه .فکر کن من بهت پول بدم که خونه ...

اتفاقا فقط طرز فکر شما خام وبچگانه ست نه عقل منطقی پشتشه ونه احساساتی دوتفر ابتدا شتاخت عقلانی و احساسات دلی بهم دارن بعد ازدواج میکنن ماهم قرارمون ازدواجه که برحسب مشکلاتی که پیش اومد رفته ایشون شما که میگی تعهی در روابط نیست تعهد ابتدا باید بامنطق وعقق باشه وبعد باقلب نه صرفه یک ورقه اگر زن وشوهر بخاطر امضای اون ورقه ودادن مهریه و...متعهد بمونن اون اصلا وابدا درست نیست باید فقط بخاطر هم و از روی عقل و قلبشون بهم وفادار ومتعهد باشن و بعد بخاطر قانون .درروابط انسانی وعاطفی وزناشویی عقل وقلب ابتدا وانتها تعهد میاره و بعد امضای قرار دادشون هرکس هرموقع ازرو هوس بخواد بیاد وبره ک سنگ روسنگ بند نمیشه من ولیشون باهم عهد بستیم وقرار ازدواج گذاشتیم و قرار بود اواخر اردیبهشت بیان جلو به خانواده ها هم گفته بودیم که اون مسائل پیش اومد شما هم طلب خیر ودعا کن که انشاءالله اگر صلاحمونه بهم برسیم تمام والسلام عزیزم🥺🤲♥️