2777
2789
واسه 10 نفر زیاد گرفتی .معمولا شیرینی فروشا می گن هر نفر رو 100 گرم در نظر بگیرید

اره این شیرینی فروشه بلد نبود گفت واسه ۱۰ نفر این بزرگه رو وردار منم که بلد نبودم...اخر سر هم اضاف اومد از کیک

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
خوش به حال زناشون من که شوهر احمق معلوم نیست رفته پیش کی حتما برا اون ولنتاین گرفته

گلم گوشیتو درست کردی؟عزیزم کاش میتونستی جدا بشی با اینهمه تنفر زندگی سخته

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من كه خودم داغونو و مريض دخترمم مريض😔😔😔 نميدونم همسرم چيزي خريده يا نه ولي چند روز ديگه سالگردمون ...

چرا مریض ؟؟؟خدا بد نده 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من كه خودم داغونو و مريض دخترمم مريض😔😔😔 نميدونم همسرم چيزي خريده يا نه ولي چند روز ديگه سالگردمون ...

فرداست انگار گلفروشه بهم گفت گفتم این گل شیشه ای هاتون چرا همه ابین گفت شما فردا بیا برای فردا که روزشه همه قرمزه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اره این شیرینی فروشه بلد نبود گفت واسه ۱۰ نفر این بزرگه رو وردار منم که بلد نبودم...اخر سر هم اضاف ا ...

میخاسته بهت بندازه 😐

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چرا ولی باید عصب کشی کنی بعد پرش کنی البته اگه دندونت خیلی خراب نیس اگه جای سالم نداشته باشه باید بک ...

سالمه یکم سوراخ نمیدونی هزینه عصب کشیوپرکردن چقده

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
اره این شیرینی فروشه بلد نبود گفت واسه ۱۰ نفر این بزرگه رو وردار منم که بلد نبودم...اخر سر هم اضاف ا ...

اگه به هایپرمی نزدیکی برو اونجا همیشه هم کیک های کوچیک و خوشگل و با قیمت مناسب داره .شیرینی عروس تو اردیبهشت و شیرینی نیوشا تو شریعتی هم خوبن

سالمه یکم سوراخ نمیدونی هزینه عصب کشیوپرکردن چقده

اگه بیمه تامین اجتماعی داره برو خوده مراکز تامین اجتماعی رایگان برات انجام میدن ولی اگه بیمه نداری بالای ۵۰۰در نظر بگیر