2777
2789
اره پدرمودراورده

بهتره چرک خشکن هشت ساعتی بخوری یام ک بری بکشیش و بندازی دور هرچن دندون کشیدن عذاب اور ترین کار دنیاس حتی از بچه زاییدن

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خوب.من که شوهره فقط طلبکاره .خودم برای خودم کادو ولنتاین عطر گرفتم 

مبارکت باشه عزیزم منم واسه خودم خریدم  

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
دسته یه پیرمرده یه کیکه قلبه قرمز با گل و عروسک بود!!برای کی!!!😂

ماهم که امشب عزاداریم وقهریم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ایشالا همه سورپرایز بشیم

الهی آمین 

فرداشب هم یه ساعتی رواینجاقراربذاریم استارترجان تاپیک کادوچی گرفتیموبزنه عکس بگیریم بذاریم اگه هم خدایی نکرده زبونم لال( خخخخ) چیزی نگرفتیم ازچشمان گریان عکس بذاریم 

باحال میشه

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

والا شوهر منم از اين كارا نميكنه من فردا شب دوستاش با خانم هاشون دعوت كردم كيك و گلم سفارش دادم يه عالمه هم تزئينات خريدم ميخوايم شوهرامون سورپرايز كنيم ولي كي ما خوش حال كنه

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
بهتره چرک خشکن هشت ساعتی بخوری یام ک بری بکشیش و بندازی دور هرچن دندون کشیدن عذاب اور ترین کار دنیاس ...

چرک خشکن خوردم اتفاقا،یعنی بایدکشیدنمیشه پرکرد؟

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

من كه خودم داغونو و مريض دخترمم مريض😔😔😔 نميدونم همسرم چيزي خريده يا نه ولي چند روز ديگه سالگردمونه گفتم امسال با هم بگيريم نه كه خي جدا جدا هر سال براي هم كادو و كيك و اينا ميخريم ولي امسال كه من حالم انقدر بده نتونستم از خونه جم بهورم هميرمو نميونم خريده يا نه چون هنوز نيومده 

١ درصد فك كنين سركاريه!
چرک خشکن خوردم اتفاقا،یعنی بایدکشیدنمیشه پرکرد؟

چرا ولی باید عصب کشی کنی بعد پرش کنی البته اگه دندونت خیلی خراب نیس اگه جای سالم نداشته باشه باید بکشیش

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻