2777
2789
واس من خیلی کم دردمیکنه فقط بادکرده صورتم ایشالاخوب میشی

مال شوا عفونته ک باد کرده 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منکه شوهرم برام پیتزا خرید😆😆😆.منم شنبه سالگرد ازدواجمونه ایشاالله میخوام براش کیک درست کنم با ژله ...

باید معامله پایاپای باشه

پیتزا خریده . فقط فسنجون

رو حرف منم حرف نزن

خب؟آفرین

خخخخ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عالی...من برا تولد شوهرم کیک گرفتم واسه ۱۰ نفر کیلویی ۲۱ بود شد ۴۹ تومن

حتما از جای گرون خریدی شوهرم یک کیلو گرفته بود ۱۵تومن

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

طفلی شوهر منکه اصلا اوضاع مالیش بی ریخته منم چیزی ازش انتظار ندارم تا اوضاع یکم بهتر بشه 

از اصفهان گرفته بودم

خب معمولا چن تا خیابون خاص تو هر شهر هست ک همه جیزاش گرونه حالا نمیدونم چرا 

باید معامله پایاپای باشه پیتزا خریده . فقط فسنجون رو حرف منم حرف نزن خب؟آفرین خخخخ

چشمممممممممممممممم.البته ناگفته نماند از یک پیتزای۳۰تیکه ای ۶تیکه نگه داشته😎😎 با یکم نوشابه وسس

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
واسه 10 نفر زیاد گرفتی .معمولا شیرینی فروشا می گن هر نفر رو 100 گرم در نظر بگیرید

اره بابا دلتو میزنه