2777
2789

راستش من دیگه واقعا حوصله پشت کنکور موندن ندارم

روانم داغون شده و استرس نابودم کرده

به نظرتون برم یه سال روانشناسی بخونم و همون موقع هم باز

و اس کنکور بخونم؟

حس میکنم اینجوری یکم روانم آزادتر میشه و راحت تر میتونم

تصمیم بگیرم

چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر فکرو هدف هاتون برای قبولی کنکور نزارین تلاش کنید قبول شدین میرین دانشگاه نشدین مرداد ماه و آذرماه پذیرش رشته ها بدون کنکور داره میرین دانشگاه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اخه دیگه واقعا خسته شدم از درجا زدن

مرداد و اذرماه برین واسه رشته های بدون کنکور

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خودم روانشناسی میخونم و اتفاقا یه سری از همکلاسی هام هم برای کنکور میخونن و هم روانشناسی تو دانشگاه میخونن . طبق چیزی که دیدم پیش بردن این ۲ تا یعنی روانشناسی و کنکور خیلی سخته . مثلا یکی از دوستام امتحانات ترمیم معدلش و امتحان دانشگاهش برای بعضی دروس تو یه روز و ساعت هستش و واقعا نمیدونه چه کار کنه .

خودمم چند سال پشت کنکور بودم به نظرم تصمیمت و بگیر یا همه وقتت رو برای کنکور بزار یا اینکه دل بکن و رشته مورد علاقت رو تو دانشگاه آزاد بخون 

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

سال دوممه

اینجوری من به شخصه موافق نیستم، اگر میخواهی بخونی تمام انرژیت بزار برا کنکور، بری دانشگاه بخشی از وقت و انرژیت گرفته میشه اونجور ک باید نمیذاری برا کنکور

اگر میخواهی بری روانشناسی برو، اگر نه واقعا میخواهی یه رشته خوب بیاری یک سال دیگه هم خوب وقت بذار، یک سال زمان خوبیه اگر نتونستی دیگه کلا برو دانشگاه هرچی اوردی، دیگه پشت نمون

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اینجوری من به شخصه موافق نیستم، اگر میخواهی بخونی تمام انرژیت بزار برا کنکور، بری دانشگاه بخشی از وق ...

نظر من اینه یا کلا برو دانشگاه دیگه بیخیال کنکور شو

یا برو بخون برا کنکور، دانشگاه نرو

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خودم روانشناسی میخونم و اتفاقا یه سری از همکلاسی هام هم برای کنکور میخونن و هم روانشناسی تو دانشگاه ...

خودم به رشته روانشناسی هم علاقه دارم

میشه یکم در موردش بهم بگی؟

درساتون چجوره و اینکه سخته یا آسون؟

و اینکه به نظرت آینده شغلی خوبی داره؟

نظر من اینه یا کلا برو دانشگاه دیگه بیخیال کنکور شویا برو بخون برا کنکور، دانشگاه نرو

دیگه نمیخوام پشت بمونم

خسته شدم

حس میکنم درجا زدم و هیچ پیشرفتی ندارم

همون میخوام دیگه برم روانشناسی بخونم

استعدادش هم دارم 

دیگه نمیخوام پشت بمونمخسته شدمحس میکنم درجا زدم و هیچ پیشرفتی ندارمهمون میخوام دیگه برم روانشناسی بخ ...

پس برو کل انرژیت بزار رو دانشگاه، دیگه کنکور بیخیال، چون واقعا سخت و کلافه کنندس برا جفتش خوندن نه کنکورت خوب میشه، نه نمرات دانشگاهت

خودم به رشته روانشناسی هم علاقه دارممیشه یکم در موردش بهم بگی؟درساتون چجوره و اینکه سخته یا آسون؟و ا ...

مسلما سخته . به تعداد آدمای روی زمین راه درمان وجود داره . 

آینده شغلی هم کاملا به خودتون بستگی داره اما برای اینکه بتونید یه شغل نسبتا خوب داشته باشید تو این رشته باید حداقل ارشد داشته باشید برای کارشناسی هیچ کاری نیست . پس اگر میتونید برای این رشته حداقل ۶ سال تو دانشگاه درس بخونید انتخاب خوبیه . و یه چیزه دیگه اینکه ما برای اینکه بخوایم آینده خوبی تو این رشته داشته باشیم علاوه بر کلاسای دانشگاه باید کلی کارگاه بریم . قیمت این کارگاه ها هم نسبتا زیاده . پس اگر از لحاظ هزینه اوضاع متوسطی دارید خوبه . قیمت کارگاه های روانشناسی رو هم میتونید از تو سایت های مختلف چک کنید . 

موفق باشید. 

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

مسلما سخته . به تعداد آدمای روی زمین راه درمان وجود داره . آینده شغلی هم کاملا به خودتون بستگی داره ...

ممنون

اوضاع مالیمون خوبه و حس میکنم میتونم از پسش بر بیام

ممنون واقعا بابت راهنمایی

و اینکه شما سراسری هستین یا آزاد؟

تفاوت زیادی دارن؟