من سزارین کردم ترخیص شدم رفتم خونه خودم .و هیچی خونه نداشتیم قرار بود برگشتیم بخریم ضمن اینکه دست و بالمون هم تنگ بود.ولی به هر حال قرار بود برگشتیم همه چیز بخریم.مادرم همیشه عقده گوشت و فریزر داره ی بار به من گفت تو گوشت نمیخوری همش مریضی.شبی هم که من ترخیص شدم زنگ زد که فریزرت پره؟چیزی هست بخوری 😏😏منم گفتم آره .گفت میام نگاه میکنم هاااا.نگید از روی دلسوزی .از روی آینه بهونه پیدا کنه منو خار کنه.بچه منو بیمارستان بستری کردن من قرار شد صبحش برم پیشش ولی خودش اومد خونمون از من نگهداری کنه در خالی که ی کوچه فاصلمونه اصلا نگفت بده من بچه ها تو ببرم .علاوه بر اون خواهرمم اومد و من موندم و فریزر خالی و ی اعصاب بی اعصاب .بجای اینکه مثلا دست ببرن ی کاسه سوپ برام بیارن اومده بودم مثلا خونه من مهمونی.آخرشم فریزرمو گشت و فهمید هیچی ندارم. من اومدم بیمارستان مادرم زنگ زد که خواهرت نمیمونه میگه من مریضم منم حوصلشو ندارم میبرمش خونشون .بعدشم اصلا حوصله بچه های منو مادرم نداره .منم به شوهرم پیام دادم به خواهرم بگو میخوای چی درست کنی که برم خرید اگه موندن برو بخر اگه نموندن بچه ها رو ببر خونه مادرت.بعد ی ساعت پدرم زنگ زنگ ی عالمه حرف بد به من زد که شوهرت مادر و خواهرتو از خونه بیرون کرده و تو گوه خوردی با شکم پاره رفتی بیمارستان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
عزیزم باور کن خیلی ها بعد از زایمان حرف میشنون و ...
بعدا ادم میگه کاش حرص نمیخورم بچه شیر میدادم
یخچال و فریزر هم خدایی حالا یه چیزایی باید میگرفتی میذاشتید توش
بعد رک حرفت رو بزن
بگو اومدید کمک که نیومدید لااقل اذیت نکنید
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
خوندم کامل درست میگی رفتار خواهر مادرت مسخرست اصلا حامی و مراقب نیستن اما اخه شمام قبل رفتن بیمارستان باید خرید کنی یعنی چی که به شوهرت میگی ببین اگه میپزه بخر !!!!!خوب خودت برگردی چی بخوری ؟ظاهرا بچه سومه تولدش مبارک ولی خوب خودت و اون دوتا بچه و شوهرت الان همه چی لازم دارین نوزاد هم که هست کلی مراقبت میخواد وقت بحث و دعوا و خرید رفتن نداری که
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
ببین عزیزم میشه بی تویی که پول خرید گوشت نداری واسه چی بچه سوم و آوردی والا بخدا بقرآن این بچه ها گناه دارن واسه چی این بیچاره ها رو میارین بعد اسمشون و میزارید خدا خواسته😔😔
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا