2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم راضی بشه

228 بازدید | 26 پست

خواهرشوهرم واسه عید که رفتیم خونشون به زور مارو شام نگه داشت. این سری هم خونشون رو جابجا کردن و به شوهرم واسه یه سری نصب وسیله ها زنگ زد و رفت انجام بده چون غروب شده بود ، خواهرشوهرم زنگ زد به من که واسه شام آبگوشت میذارم حتما بیایین بازم به زور مارو نگه داشت.

حالا از دیروز به شوهرم میگم ماهم خواهرت اینا رو دعوت کنیم دوسری شام بودیم میگه نه.

میگم وسیله داریم چیزی نیاز نیست بگیریم . به هرحال باید که بعداز دوبار ما هم یه بار دعوتشون کنیم زشته‌.

دیروز بخاطر همین باهام اخم و تخم داشت که اصرار نکن.

میگم من روم نمیشه یه سری دیگه یه چیزی شد رفتی اونجا شام نگه داره من نمیام.

چیکار کنم راضی بشه فکر میکنن حتما من دعوت نمیکنم.

بنظرتون یه سری به خواهرشوهرم بگم ماجرا رو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد عجیبین هم شما بیشتر شوهرت. انگار جاتون عوض شده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا قبول نمیکنه دلیلش چیه؟

کلا شوهرم درون‌گرا هست و از رفت و آمد فراریه.

حتی باخانواده خودش.

برعکس خواهرشوهرم و شوهرش که جمع رو دوست دارن و توی مهمانی‌ها تا دیروقت میشینن. 

شوهرم میگه تا آخر شب می‌مونن اعصابم به‌هم میریزه

ما الان ۷ ساله خونه خواهرشوهر نرفتیم اون میاد ولی ما نمیریم دلیلش هم نمیدونم فقط همسرم میگه نمیخوام بریم منم اصرار نمیکنم خودشون میدونن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کلا شوهرم درون‌گرا هست و از رفت و آمد فراریه.حتی باخانواده خودش.برعکس خواهرشوهرم و شوهرش که جمع رو د ...

واسه جمعه ناهار دعوتشون کن اگه م

دیدی دوباره مخالفت کرد بگوبه

خواهرش که من چندبارخاستم 

دعدتتون کنم دادات مخالفت کرد

زنگ بزن بیان خواهرش بیرون ک نمیتونه بکنه مفت خور

خودمم توی فکرم بود. بعد گفتم باهام شاید لج کنه. 

با خواهرشوهرم راحتم. بنظرتون زنک بزنم ماجرا رو تعریف کنم و بگم خودش از طرف خودش به شوهرم زنگ بزنه بگه میخوایم مثلا فرداشب بیاییم خونتون؟