2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم

106 بازدید | 12 پست

ینی چون شوهرم وضع مالیش خوب نیس دوس ندارم باکسی رفت و امد کنم لباس ندارم فقط یه مانتو وشلوار دارم اونا هرروز یه لباس میپوشن کلی به خودشون میرسن ولی من دوسال پیش لباس گرفتم موجودی کارتم صفره اونا بهترین خونه ماشین دارن ما نه خونه نه ماشین داریم چقد فقری سخته حتی جهیزیم هیچی ندارم برام نخریدن وضع بابام خوب نبود شوهرم خرید برام کل جهیزیم ۲۰۰ملیون ضروریا فقط اونم ارزونا فقیری بده بده بده هرچی کار میکنیم میشه اجاره خونه و قبض و خرج خونه پسنداز صفر حلقمم بدله

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
چنسالته عزيزم

۲۴

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

مشاور هستم

هم  زبونی ها اگه شیرین تره 

هم دلی از هم زبونی بهتره 

دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

چنسالته عزيزم

یکی از دوستام شوهرش خیلی پولداره و عاشقشه دیروز اومد ارایشگاه  دوسپسرم داره۲۰ملیون دوس پسرش زد کارتش من اینکارارو نمیکنم هیچ کار بدی نمیکنم چرا خدا کمکم نمیکنه

خب مگه مجبوری ازدواج کنی میشستی خونه بابات

اونام خیلی فقیر بودن همش باحرفاشون و کاراشون اذیتم میکردن

منم میخواستم همینو بگم اما انگار بچه کوچیک داره

چه ربطی داره من میشناسم خانمه لباس فروشی داره بچه کوچیک حاله رو با خودش می‌بره و میاره گلم شرایط زندگی سخته اما بستگی به خود آدم هم داره نمیشه که دست روی دست بزاری بگی خدا پول بده من که فلان کارو نمیکنم من که اینجوری نیستم

دختری از جنس دریا