2777
2789

سلام دوستان من میخوام یه دستگاه لیزر خونگی تهیه کنم بودجه ای که براش در نظر گرفتم 40 میلیونه لطفا میشه تجربتون رو در اختیارم بذارید شما استفاده کردید راضی بودین من نسبت به بهداشت کیلینک ها وسواس دارم و همش استرس میگیرم

موهای زائدمم مشکی و نسبتا ضخیم هستن (فقط صورتم کرکی هست)

پوستم هم گندمی

بابا هرکی سری شخصی داره ملافه و حوله جدا داره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر گفتن لایک کن منم می‌خوام بگیرم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

تودیجی نظرات بخون، 

انگارناراضی زیاد داره. کاربردی نیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بابا هرکی سری شخصی داره ملافه و حوله جدا داره

دست خودم نیست وسواس دارم یبار رفتم بعد من چشمام ضعیفه یه قسمت از موم شیو نکرده بودم حس کردم از ژیلت استفاده شده استفاده کرد از اون روز دلم چرکین شده دست خودم نیست