2777
2789
عنوان

ذکر هایی که خودم تاثیرشو‌ توی زندگیم دیدم (ذکر معجزه)

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 31 پست
یه نذر دیگه هم هست برای حاجت روایی نذر ۱۲۴هزار صلوات من خودم‌توی نی نی سایت دیدم این‌نذر گفته بودن ت ...

من از این هیچ جوابی نگرفتم حتی یه حاجتمم نداد🥲

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد حاجتم گرفتی

من حدود هفت حاجت نوشتم روی برگه اولیشم نوشتم تعجیل در فرج اقا امام زمان (ع) از این هفت تا حاجت من به دوتاشون رسیدم سومی هم تقریبا نزدیکم از این هفت حاجت کار همسرم  از همه برام مهم تر بود که خداروشکر الان سر یه کار مناسب هستن البته نا گفته نماند من پارسال رفتم کربلا و زیر قبه امام حسین دعا کردم که شوهرم به شغلی که دلش میخواد برسه 

ممنون که به اشتراک گذاشته اید برای ناراحتی و تنهایی زیاد هم به نظرتون موثر هست؟؟

من نمیدونم در این مورد چیزی بگم 

اما تجربه من برای وقتایی که ناراحتم و دام نمیخواد با کسی درد و دل کنم و یا صلاح نمیدونم چون وقتی بقیه مشکلاتتو میفهمن عملا یه مشکل به بقیه مشکلات قبلیت اضافه میشه من تو این مواقع مینویسم یه دفتر دارم مینویسم اولاش فقط مینوشتم نمیدونم خسته ام اما کم کم نوشتن درد و دلام تو دستم اومد انگار یه جوری تخلیه میشی نفس عمیق بکش تا استرس ازت دور بشه به خدا پناه ببر نماز بخون از سر اجبار نه از سر لذت بنظرم اگه سعی کنیم هممون با خدا اشتی کنیم انچنان آرامشی بهمون میده که حد نداره برای من نوشتن یه جور قرص اعصاب میمونه مثلا امروز میخوام تمام ناراحتیام از اطرافیانم بنویسم بعد اون برگه بسوزونم و از ته قلب ببخشمشون بخاطر آرامش خودم ببین منم همیشه امیدوار نیستم یه روزایی واقعا حالم بد میشه ولی چیکار میشه کرد یه جا خوندم اگه مشکل داری (فرو الی الحسین ) فرار کن سمت حسین اگه میتونی یه کربلا برو من یه بار رفتم الان هر لحظه دلم تونجاست الان حال اونایی که شده سالی دوبار یا بیشتر میرن میفهمم ارامش محض توی کربلاست 

من از این هیچ جوابی نگرفتم حتی یه حاجتمم نداد🥲

منم اون زمانی که همسرم آزمون استخدامی میداد قبول نمی شد یا تو مصاحبه رد می شد خیلی ناراحت میشدم چقدر از خدا گله میکردم ولی الان میفهمم چرا اون همه راه به بن بست ختم شده بود چون یه موقعیت بهتر یه کار بهتر جلوتر منتظرش بود برای توام مطمعنم یه معجزه جلوتر منتظرته فقط نا امید نشو 

ما یه مشکل بزرگ داریم 

یه بیمار زمین گیر که احتیاج به پرستار داره 

الان پرستارش لج کرده دنبال بهونه ای که نیاد خیلی استرس داریم زندگی برامون سخت شده نمی‌دونم دیگه به کی متوسل بشیم تا حاجاتمون بگیریم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من نصفش کردم تقریبا ولی تصمیم دارم خرداد ماه تمومش کنم به امید خدا

من یه بار سربهم خوردن خرید یه خونه اینقدر ناراحت شدم بعدها. که دیسکمو جراحی کردم گفتم خداروشکر اونو نخریدیم چون اسانسور نداشت وخونه جدید که گرفتیم داره 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹