2777
2789
عنوان

حسی ک گاهی به شوهرم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزان منو همسرم خیلی اختلاف داریم اتفاقا ..اصلا از عشق نیس فک میکنم از عادته ب بودن با هم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حتما خیلی دوسش داری و ازش راضی هستی که این حسو داری

نه والا خیلی دعوا داریم میگم حس میکنم از عادته 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
اوووو تو فقط گاهی این حس رو داری؟ من همیشه این حس رو دارم ستاد مبارزه با پزهای زیرپوستی

نه عزیزدلم ما خیلی دعوا داریم این حس از عشق نیس فک میکنم از عادت زیاد با هم بودنه ..پز کجا بود😕

من این حسو به دخترم دارم  شوهر🙄🙄🙄🙄

من فک میکنم از عادت زیاد با هم بودنه نه عشق ننیدونم بگم چطوره واقعا فک میکنه خود منه گاهی البته اینطور 

ینی چی دقیقا؟

بهش فک میکنم فک میکنم خود منه ینی نمیگم سارام اون یه نفر دیگ ..ما خیلی دعوا داریم بخدا برین تاپیکای قبلیو بخونین متوجه میشین ..اصلا از عشق نیس فک میکنم بحث عادته خواستم بینم همه زنا شوهرا بعد یه مدت اینطور میشن

يك روح در دو بدن 

کاش اینطور باشه شما میگین

اره من این حس رو دارم انقد بهم نزدیکه که خود منه ، شاید باور نکنین ولی نصف شبا یا خواب میبینیم یا کابوس هر چیزی اکثر وقتا باهم بیدار میشیم! واسه خودمم خیلی عجیبه 

حرفامون رو باهم میزنیم جملاتمون فکرامون خیلی چیزامون یکیه 

تیکر مربوط به بارداری نیست..