نمیدونم کسی مث من شده یا نه گاهی ب همسرم فک میکنم فک میکنم خود منه ..ینی فک میکنم جدا از من نیس ..من فقط اینطورم به این درجه از کمال رسیدم یا کسی دیگ م هس ..
تیکر همون روزیه که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏 هدف تا اخر فروردین65کیلو👌 وزن فعلی 76کیلو😰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش فک میکنم فک میکنم خود منه ینی نمیگم سارام اون یه نفر دیگ ..ما خیلی دعوا داریم بخدا برین تاپیکای قبلیو بخونین متوجه میشین ..اصلا از عشق نیس فک میکنم بحث عادته خواستم بینم همه زنا شوهرا بعد یه مدت اینطور میشن
تیکر همون روزیه که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏 هدف تا اخر فروردین65کیلو👌 وزن فعلی 76کیلو😰
اره من این حس رو دارم انقد بهم نزدیکه که خود منه ، شاید باور نکنین ولی نصف شبا یا خواب میبینیم یا کابوس هر چیزی اکثر وقتا باهم بیدار میشیم! واسه خودمم خیلی عجیبه
حرفامون رو باهم میزنیم جملاتمون فکرامون خیلی چیزامون یکیه