2777
2789

من چندتا از رفیقام قراره سفر بریم تهرون بعد وقتی پیشنهاد این سفر از طرف یک نفر بهمون داده شد من چون دو ماه پیش با دوستام رفتم کربلا چند نفر از اکیپمون نبودن خیلی جای خالیشون حس میشد یه رفیقم دارم که خیلی برام مهمه عزیزه یعنی نباشه من دپرسم هیچوقتم تو این دو سال آشناییمون جمع شدن اکیپمون نشده باهاش برم سفر در واقع اکثر سفرای ما مذهبیه معمولا و این حال نمیکنه خیلی و حالا برا اولین بار آبجیش که تو اکیپ ما هست (خودش فقط با من دوسته دو سالم از همه مون بچه تره) برا اولین بار مامانش راضی شده با اتوبوس بریم حالا آذین که خواهرشه راضی شده من نمی‌دونم چی بگم که اون رفیقم (نگین) راضی بشه بیاد آرزومه این سفرو باهامون بیاد به نظرتون چون خیلی لجبازی می‌کنه چجوری باهاش صحبت کنم که قانعش کنم بیاد بریم لطفا راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو می خواهیم بریم شاه‌عبدالعظیم، قم جمکران امامزاده حسن بی بی شهربانو اگه مذهبیه با این چیزا گولش بزن😂😂😂😅😅😅

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
مذهبی نیس شانس ما

خب پس بگو میریم دارم ارم برج میلاد دربند درکه پارک جنگلی چیتگر ایران مال پل طبیعت با اینا گولش بزن

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.