2777
2789
عنوان

شوهرتون استوری بزاره بعد شما

185 بازدید | 31 پست

روی صفحه ش واکنش نشون بدید ناراحت میشه؟؟؟

مثلا رو صفحه استوریش قلبی نوشته ای چیزی کامنت کنید براش

اصلا میکنید اینکارو ؟؟؟

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

من از قصد نوشتم 

یه قربون صدقه عادی و با چندتا قلب

اومده خونه میگه چرا نوشتی پیج من پره رفیقامه 

نمیخام پیجتو ببینن 

گفتمپیج من پرایوته 

میترسی کی ببینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم نه ولی واسه یه نفر فامیل کامنت گذاشتم فقط نوشتم عالی کامنتمو پاک کرد بعد گفت نمیخام کسی پیجتو ببینه 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

همسرم نه ولی واسه یه نفر فامیل کامنت گذاشتم فقط نوشتم عالی کامنتمو پاک کرد بعد گفت نمیخام کسی پیجتو ...

منم چند روز پیش برا یکی کامنت گذاشتم بعد دیدم خییییییلی فالوور داره خودم پاک کردم 

ولی برا شوهرمو اتفاقا از قصد نوشتم 

چون خودش فالو نمیکنه

ولی دختر زیاد تو پیجشه 

منم گفتم ببینن متاهله 

هرچی هم میگم پیجت پرایوته دخترارو اوکی نده 

میگه من که فالو نمیکنمشون نمیبینمشون اونا فقط منو ببینن من میخام تعداد فالورام زیاد باشه تایید میکنم 🤕

مگه پیج شما پرایوت باشه کسی نمی‌بینه کامنتتو؟؟؟🤔بعدم خب ببینن مگه چی میشه؟؟

چرا منظورم اینه پرایوته پستامو که نمیبینن

عکس پروفمم صپرت واضح مشخص نیس

گفتم اشکالشچیه کی میخای نبینه رفیقات که میدونن زن داری 

میگه لوس بازیه😐

منم از روی حرص پاک کردم

ولی پشیمونم کاش میذاشتم میموند😬😬😬😬

منم چند روز پیش برا یکی کامنت گذاشتم بعد دیدم خییییییلی فالوور داره خودم پاک کردم ولی برا شوهرمو اتف ...

اسی من اصن همسرم تو پیجم نیست منم نمیرم تو پیجش خوشش زیاد ب اینستا نمیاد فقط اکسپلور میبینه خیلی کم اما واسه یکی ک کامنت گذاشتم پاکش کرد گفت نمیخام کسی پیجتو ببینه 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

منم چند روز پیش برا یکی کامنت گذاشتم بعد دیدم خییییییلی فالوور داره خودم پاک کردم ولی برا شوهرمو اتف ...

وااااا حالا گیرم پیجش فالورش زیاد باشه نفعش چیه براش دقیقا؟؟؟؟

والا همسر من اصلا تو این خطا نیست 

مگه مجرده که اینطور رفتار میکنه؟؟؟

چرا باید ناراحت بشه مگه اینکه چیزی تو کارش باشه

میگه پیجم پره رفیقامه نمیخام پیجتو ببینن

گفتم پیجم پرایوته 

گفت نه لوس بازیه 😐

بعد تو دعوا 

منم گفتم لابد شخص مورد نظرت نمیخای ببینه

گفت خیالت من با کسی نیستم باشمم میگم متاهلم عکس بچمون تو پیجم هست دیگه 

بعد دوباره من گیر دادم که عه با کسی ای پس

گفتم به قران نه همینجوری مثال زدم کلی قسم خورد که نه

ولی ناراحت شدم....عکسشو استوری کرده بود منم نوشتم قلب منی ❤️❤️❤️ این کجاس لوس بازیه؟؟؟؟

الانم اون پای تی ویه منم اومدم تو اتاق 😭😭😭😭

وااااا حالا گیرم پیجش فالورش زیاد باشه نفعش چیه براش دقیقا؟؟؟؟والا همسر من اصلا تو این خطا نیست مگه ...

😞😞😞

بنظرت یه شب خابه که فالورای دخترشو انفالو کنم؟؟؟؟؟؟

خیلی رو مخمن

چرا منظورم اینه پرایوته پستامو که نمیبیننعکس پروفمم صپرت واضح مشخص نیسگفتم اشکالشچیه کی میخای نبینه ...

اره باید میزاشتی بمونه اشتباه کردی پاک کردی 

والا من باشم رسما طرفو میشورم پهنش میکنم