2777
2789

مجازی باهم اشنا شدیم 

خیلی حال کرد باهام به گفته خودش ولی وارد رابطه نشدیم 

الان انگار تو بازی ایم بیشتر هرچقد دیر جواب بده منم دیرجواب میدم هرجوری رفتار میکنه منم همونطوری و برعکس😂

چطوری از بازی دربیام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اون داره زندگی عادیشو میکنه چون معمولا پسرا اهل دودوتا چارتا کردنو اینکه بخوان از قصد دیر سین کنن نیستن.

قضیه براش خیلی جدی نیس بنظرم ی مدت کلا نباش بزار ذهنش درگیر شه شاید ی تحولاتی رخ داد

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
من که برای مسخره بازی های بچگانه که آخر و عاقبتش هم کاملا عیان هست و وقت تلف کنی محضه راهکار ندارم

تنها دلیلی که می خوام باهاش اوکی شم اینه که اسفند ماهیه و من چون به ماه ها و خصوصیاتشون اعتقاد دارم پسرای اسفند ماهی خیلی حالمو خوب می کنن

بنظرم اون داره زندگی عادیشو میکنه چون معمولا پسرا اهل دودوتا چارتا کردنو اینکه بخوان از قصد دیر سین ...

اره عزیزم اینم هست موافقم باهاش

ولی خب هرچی تاحالا قدم بوده اون برداشته واسه همین فکر نکنم صرفا یه گزینه باشم براش

ولی رفتارامون مچه کاش راهکاری باشه بتونم یکم جدی تر کنم

نه اخه حتی مزاحشم متوجه نشدم برا همین پرسیدم مرسی😭😂

لکی گفتم.گیس بریا.همون گیس بریده.که اصطلاحه میگیم و عین همین با شوخی.الان یه ویلچریه هم مشخصه میگم نکنه شخصی باشه رو ویلچر چطور اعتماد میکنید.در کل بختت سفید باشه انشالله🥰❤️☘️🌹