2777
2789
عنوان

یه سوال

219 بازدید | 42 پست

اگه نامزدی مو بهم بزنم  ممکنه اهش دامنمو بگیره؟

خیلی میگه ببخشید فرصت بده 

اما من از همون اولشم نمی‌خواستم نگین چرا بله  گفتی اولش فکر این چیزارو نمیکردم واقعا 

اما الان  پشیمونم از ازدواج نمیخوام همش میگم اشتباه کردم حتی واقعا رفتارهایی داره که خیلی عذاب دهنده ان اما خیلی دوسم دارره

اگه بهم بزنم ،نفرینش منو نمیگیره؟؟

بوده کسی نامزدی شو بهم زده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌فهمم چقدر این تصمیم برات سخته.
ولی واقعیت اینه که نامزدی یعنی یه تعهد قبل از ازدواج، ولی نه اینکه حتماً باید ادامه پیدا کنه وقتی حس می‌کنی اشتباه کردی یا این رابطه بهت آرامش نمی‌ده.

نفرین یا بلا چیزهایی هستن که بیشتر تو ذهن ما ساخته می‌شن وقتی ناراحتیم یا فشار داریم.
اگه تو با صداقت و احترام، با خودت و طرف مقابلت روراست باشی و به خاطر آرامش و آینده‌ات تصمیم بگیری، هیچ نفرینی در کار نیست.

خیلی‌ها نامزدیشون رو شکست دادن و بعدش تونستن زندگی بهتری بسازن.
مهم اینه که تو به خودت و احساست احترام بذاری و اجازه ندی ترس یا فشار دیگران باعث بشه تو تو رابطه‌ای بمونی که اذیتت می‌کنه.

اگر دوست داشتی، می‌تونم کمک کنم چطوری بهتر باهاش صحبت کنی یا تصمیم‌گیری کنی.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

چطور نمیگیره😕🤣

مگه چیکار کرده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅