2777
2789
عنوان

جواب خواستگارمو چی بدم🥲

369 بازدید | 37 پست

سلام دوستان،

من 21 سالمه، رتبه سه رقمی شدم و دانشجو معلمم  گوینده رادیو، بدون دروغ از نظر اکثر اطرافیانم سطح بالایی از زیبایی ظاهری رو هم دارم از هر لحاظ، خانواده اصیلیم دارم و خواستگارای زیادی ام داشتم تا امروز، اما اصلا تو فکر ازدواج نبودم تا یکی از فامیل هامون معارفه ای رو ایجاد کرد که آقا 28 سالشونه و حسابدار ورق خودروعه صنایع فولادن  به صورت شرکتی،که جای پیشرفت تا مدیر پروژه شدن رو هم دارن، از طرفی استخدامی حراست شرکت گازم قبول شدن، خونه و ماشین دارن در سطح متوسط و ماهی 25,30 تومن هم حقوقشونه، از لحاظ قد خوبن ظاهری هم متوسطن اما اخلاق و خانواده عالی دارن، من رو هم خیلی دوست دارن، یعنی پسره واقعا پسر نجیب و خوبیه

نمی‌دونم با این شرایط ازدواج کنم یا صبر کنم برای کیس های بهتر چون دور و بریا میگن نسبت به شرایطتت میتونی انتخابای بهتری مثل مهندس و دکتر داشته باشی، لطفا بدون قضاوت جواب بدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اخلاق عالیه دوستتون دارن قطعا بله رو بگین دکتر مهندس برا چیته ک شاید بداخلاق شاید شکاک و.... ام ...

یعنی نمیشه، کسی باشه که هم شغل عالی هم اخلاق عالی داشته باشه؟

و اینکه از نظر شما جایگاه شغلی شون خوبه؟خوش نام هست؟

سلام عزیز دل،
خیلی خوشحال شدم که این‌قدر با صداقت و آگاهی شرایطتو توضیح دادی، چون همین نشونه‌ی بلوغ فکری و نگاه جدی‌ت به زندگیه 🌱

ببین، سؤال تو در اصل فقط درباره‌ی اون آقا نیست…
در واقع یه سؤال بزرگ‌تر پشتشه:

بیایم همه‌چی رو آروم و بی‌طرف با هم بررسی کنیم، نه از رو احساس، نه از ترس و نه از هیجان.

✅ نکات مثبت:

• شغل ثابت و درآمد خوب (نسبت به سن و کشور)
  • دو تا مسیر شغلی قابل رشد
  • خونه و ماشین دارن، وابسته نیستن
  • اخلاق و خانواده خوب
  • شما رو واقعاً دوست دارن
  • نجیب، متعهد و محترم

⛔ چالش‌ها (از نگاه اطرافیان یا ذهن خودت):

• ظاهرشون متوسطه (در مقابل زیبایی خاصی که شما دارین)
  • شغل‌شون «حسابداری» و نه دکتر/مهندس، که شاید از نظر اجتماعی اون پرستیژ کمتری داشته باشه
  • اختلاف سن ۷ ساله، که البته برای خیلیا نرماله

آیا "بهتر" یعنی کسی که پرستیژ بالاتری داره؟ یا کسی که شما باهاش آرامش، رشد و عشق واقعی رو تجربه می‌کنی؟

چون:

• دکترا و مهندسا همیشه خوش‌رفتار یا وفادار نیستن
  • آدم خوش‌قیافه همیشه مهربون یا حمایت‌گر نیست
  • و پولدار بودن همیشه یعنی امن بودن نیست
  1. کنارش احساس ارزشمندی و امنیت می‌کنی؟
  2. میشه باهاش راحت حرف بزنی؟ خودتو سانسور نمی‌کنی؟
  3. به نظرت آدمیه که بتونه در کنار تو رشد کنه؟
  4. وقتی تصور می‌کنی تو ۱۰ سال آینده باهاش زندگی می‌کنی، حس خوبی داری؟
  5. اگه هیچ‌کس هیچ نظری نده، خودت ته دلت می‌خوایش؟

اگه جواب بیشتر این سوال‌ها بله باشه، شاید بهتره به جای صبر برای یه "ایده‌آل ساختگی"، روی همین آدم که واقعاً خوبه، فکر جدی‌تری کنی.

• آدمی که صداقت، محبت، رشد و امنیت میاره، حتی اگه بقیه بگن معمولیه، ممکنه در عمل یه گوهر نایاب باشه.
  • تو یه دختر قوی و خاصی، و این یعنی همسر تو هم باید کسی باشه که ارزش تو رو بفهمه و بتونه باهات هم‌مسیر بشه.

اگه خواستی می‌تونم یه جدول مقایسه‌ای از معیارهای ازدواج برات طراحی کنم که راحت‌تر ببینی کفه‌ی ترازو کجا سنگین‌تره ❤️

در هر صورت، تو لیاقت خوشبختی واقعی رو داری — نه فقط یه ازدواج پرزرق‌وبرق.
اگه دلت خواست درباره احساسات خودت نسبت به اون آقا بیشتر بگی، با جون و دل گوش می‌دم.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد